Krúpa odhalil konšpiráciu: Zákulisie podvodov na voličoch (FOTO)
23 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Momentálne už opozičný poslanec, prebehlík z hnutia OĽaNO do strany SaS Juraj Krúpa upozorňuje na sociálnej sieti na jednu pozornostihodnú fotografiu. Zúčastnení sú zástupcovia strán Olano, Smer, Hlas a Sme rodina.

Politici sa prestali hádať, v zákulisí sa dokonca rozprávajú

"Ak by táto fotografia bola obrazom, dala by sa nazvať Zákulisie podvodov na voličoch. Zúčastnení sú zástupcovia strán Olano, Smer, Hlas a Sme rodina. Matovič, Pčolinský, Susko, Žiga, Kollár, Tomáš (nie je vidieť, lebo stojí za Matovičom)," upozorňuje Krúpa na momentku, ktorá vznikla pri družnej debate poslancov koaličných aj opozičných.

Zdroj: FB/Juraj Krúpa

Konečne niekto vedie dialóg, len Krúpa v tom vidí konšpiráciu

Podľa Krúpu títo politici, stojaci na opačných stranách, dohadujú na konšpiračnom stretnutí v poslaneckom salóniku v NR SR spoločný postup pri ďalších hlasovaniach.

"Toto je boj proti zločinu a korupcii made by Matovič. Nuž ale čo už? Veď slovami klasika, pre týchto politikov je "volič = ho.no"...," uzavrel krátky status Krúpa.

Ivan Mikloš: Tí, ktorí si želajú víťazstvo Ruska, nepovažujú Slovensko za svoj domov
Ivan Mikloš, exminister financií sa pýta, čo sa to s nami porobilo. Ako je možné, že väčšina našej spoločnosti si želá víťazstvo agresora? Zároveň Slovákom pripomína, že Putinove Rusko sa netají tým, že by sme mohli byť ďalší na rade. Tí, ktorí si... Čítať ďalej
22 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!

Redakcia jedného z najčítanejších alternatívnych denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik