Diskutéri: Romana, máš naozaj silný mandát!
23 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Od diskutérov si vyslúžila poslankyňa NR SR Romana Tabák (Sme rodina) za svoj príspevok o referende veľmi zaujímavé odkazy.

Máte právo, ale zase nevyskakujte!

Som presvedčená, že vy, ako voliči by ste mali mať právo nie len politikov voliť, ale aj odvolať. Na druhej strane si treba uvedomiť, že uskutočniť platné referendum je na Slovensku veľmi ťažké. Platné bolo zatiaľ iba jedno a to o vstupe do EÚ," konštatuje vo videu na sociálnej sieti poslankyňa.

"Určite nebudú na Slovensku referendá každý štvrťrok!" Dodáva Tabák upozornenie.

Ján Baránek: Koledujete si o to, aby na Slovensku tiekla krv
Miliarda je pre Slovensko astronomická suma. Vláda ju prešustrovala na celoplošné testovanie a teraz, keď treba riešiť energetickú krízu, nám táto suma chýba, hovorí RNDr Ján Baránek. O peletách a solidarite s Nemcami Baránek na príklade mladého... Čítať ďalej
22 | 09 | 2022 | Eka Balaskova
?session=true

Vox populi bol tradične nemilosrdný

"Teba by bolo treba nieže odvolať, ale vyhnať zas*tou metlou. Lebo takúto sprostú poslankyňu nenájdeme v celej heliocentrickej planetárnej sústave a blízkom okolí," píše v diskusií Roman Antalík.

"Moje zlatko, ty to pises ako keby teba osobne niekto zvolil... Kolkoze si ty dostala kruzkov vo volbach? Aaa uz som to nasiel, az 3855... Mas ozaj silny mandat babulka-niekde na urovni poslanca vacsej dediny, tak prosim venuj sa niecomu inemu," takto "upratal" pani poslankyňu Radko Gr. 

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!

Redakcia jedného z najčítanejších alternatívnych denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik