Šutaj Eštok sa otvorene pýta: Išli by Kolíková, Záleská a Repa do basy?
22 | 09 | 2022 I Alica Kočišová

Poslanec NRSR Matúš Šutaj Eštok (Hlas) si vo svojom statuse na sociálnej sieti posvietil na veľkú hanbu štátu. Ukázalo sa podľa neho, že Kolíková, Záleská a Repa nekonali v súlade so zákonom a štát sa musel ospravedlniť.

Šutaj Eštok tvrdí, že kvôli politickému a mediálnemu tlaku, ktorý vytvárali Lipšic s Matovičom došlo k tomu, že Kolíková, Záleská a Repa nekonali v súlade so zákonom a teraz to vyšlo jasne najavo.

Štát sa včera podľa jeho slov musel ospravedlniť Haščákovi, pretože jeho stíhanie bolo nezákonné. Stačí však ospravedlnenie? - pýta sa poslanec a kladie ďalšie otázky: "Ak by Haščák nestiahol žalobu na štát a museli by sme mu platiť 16 miliónov EUR, kto by bol zodpovedný za škodu? Išli by Kolíková, Záleská a Repa za tak vysokú škodu do basy?" 

Bezpečnostný expert: Putin nepoužije jadrové zbrane ako prvý
Putin nepoužije jadrové zbrane ako prvý. Avšak v prípade jadrového útoku na jeho krajinu nebude mať problém odpovedať jadrovými zbraňami. Expert na bezpečnostnú politiku György Nógrádi vyhodnotil Putinove oznámenie o čiastočnej mobilizácii. Jeho... Čítať ďalej
22 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Vo svojom príspevku upozorňuje na prepojenie konkrétnych osôb, spoluprácu s NAKA, novinármi a ako sa rovnaké mená objavujú v pozadí väčšiny politických káuz. Poukázal aj na to, že sa vlastne potvrdilo aj to, že generálny prokurátor napriek všetkým útokom konal správne, chránil zákon a ospravedlnenie by si možno zaslúžil aj on. 

"Bohužiaľ obávam sa, že pokiaľ budú politicky motivované procesy pokračovať, takýchto nezákonností bude oveľa viac. Najhoršie na tom je, že škody, ktoré táto politická justícia napácha, zaplatíme nakoniec my všetci." - uzatvára svoj príspevok trpkým konštatovaním.

Ceny išli nadol, bude to pokračovať?
V poslednom období cena elektriny, plynu, pohonných hmôt a ropy klesala. Po ozname šéfa Kremľu však pri rope nastal obrat. Ceny kľúčových komodít v energetike sa od začiatku energetickej krízy vyšplhali na nevídané maximá. V posledných dňoch sme... Čítať ďalej
22 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!
Redakcia jedného z najčítanejších denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik