SHMÚ varuje pred prízemným mrazom, ohroziť môže vegetáciu nižšieho vzrastu
21 | 09 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Meteorológovia varujú pred štvrtkovým (22. 9.) prízemným mrazom vo vegetačnom období, výstrahy prvého stupňa vydali pre celý Banskobystrický kraj. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) o tom informoval na svojom webe.

Výstraha platí od 3.00 h do 8.00 h aj pre okresy Gelnica, Rožňava, Spišská Nová Ves, Levice, Liptovský Mikuláš, Martin, Ružomberok a Turčianske Teplice. Vo výške päť centimetrov nad povrchom sa na spomínaných miestach očakáva dosiahnutie minimálnej teploty vzduchu od nula do maximálne mínus troch stupňov Celzia.

"Očakávaný prízemný mráz nie je v danej ročnej dobe a oblasti zriedkavý, ale môže poškodiť vegetáciu nižšieho vzrastu," upozornil SHMÚ.

Ďalší americkí jasnovidci... čo videli
Predpovede na rok 2022. Americký pastor Rick Joyner. Proroctvo o vodcovi Ruska. Rick Joyner kedysi neveril ani v Boha, ani v diabla. Neveril som, kým som sa nestretol s nadprirodzenom. Mladý pilot robil ďalší cvičný let, keď zrazu uvidel niečo... Čítať ďalej
21 | 09 | 2022 | Milan Laca

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!

Redakcia jedného z najčítanejších denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu