Ďalší americkí jasnovidci... čo videli
21 | 09 | 2022 I Milan Laca

Predpovede na rok 2022. Americký pastor Rick Joyner. Proroctvo o vodcovi Ruska. 

Rick Joyner kedysi neveril ani v Boha, ani v diabla. Neveril som, kým som sa nestretol s nadprirodzenom. Mladý pilot robil ďalší cvičný let, keď zrazu uvidel niečo zvláštne. Vedľa jeho lietadla letelo presne to isté s rovnakými identifikačnými znakmi. Navyše, Rick sa mohol vidieť pri riadení toho lietadla. A potom sa stalo nevysvetliteľné. Zrazu pilot cítil, že jeho stroj  stráca kontrolu a rýchlo sa rúti k zemi. "Toto je koniec!" - pomyslel si a upadol do tmy. O chvíľu sa prebral a sedel pri riadení svojho lietadla. To druhé zmizlo.no Uvedomil si, že vyššie sily ho pripravujú na ďalšiu misiu. odišiel z letectva, bol pokrstený a stal sa misionárskym pastorom. vízie však neprestali. So svojimi kázňami cestoval po celom svete. 

Vzťah k Rusku

V Rusku sa pastor Joyner stal známym jeho prorockými slovami o vodcovi Ruska. V roku 2002 veštec hovoril o celej sérii vízií o Rusku.  Dokonca ich zverejnil v prorockom bulletine z 21. októbra 2002. Rick Joyner videl, že práve Rusko vďaka svojmu vodcovi zmení svetový poriadok. A to sa stane okamžite po tom, ako sa samotné Rusko začne rýchlo meniť.

Andor Šándor: Konflikt bude eskalovať za hranice Ukrajiny
Putinova mobilizácia je tiež ukážka medzinárodnému spoločenstvu – my sa nevzdáme, my tú silu a moc máme, nedopustíme, aby naše územné zisky vrátane toho, čo sme držali pred 24. februárom, sa nejakým spôsobom zásadne zmenili, nieto aby sme prišli o... Čítať ďalej
21 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Putin?

„Prichádza historický zlom, potrebovali sme človeka, ktorý by mohol zmeniť svet, na ktorý sme zvyknutí. Táto osoba už prišla do Ruska, čo znamená, že z tejto krajiny sa začne proces historickej transformácie sveta. Rýchlo sa to neskončí, ale už je to vopred dané. Boh povedie vodcu Ruska, kým neurobí, čo musí. Bude kraľovať ešte dlho. Božia milosť sa prostredníctvom neho rozširuje na Rusko. A prostredníctvom nej bude mať Boží podporovateľ vplyv na celý svet. Bude odsudzovať lož a ​​nespravodlivosť. Bude rešpektovaný. Obdivovať ich bude celý svet. Povedie Rusko k blahobytu a s ním aj ďalšie slovanské národy. Prezident Putin je práve tá osoba, na ktorú Rusko dlhé roky čakalo. Do histórie sa zapíše ako najväčší svetový líder“, napísal Joyner.

Nadhľad

Toto proroctvo urobil pred 20 rokmi a teraz prišiel čas na jeho naplnenie. Rick Joyner je americký občan a ako všetci Američania verí, že jeho krajina je najväčšia a najmocnejšia. Vie si však priznať chyby svojej vlády a hovorí o tom priamo:„Nechápete, o čo sme sa pokúšali v iných krajinách, vrátane Ruska a Ukrajiny. Vidia len to, že sme pokrytci. Robíme to isté, ale netolerujeme, aby sa nám to niekto snažil urobiť.“

A ešte jeden

Ďalší je americký prorok, slávny Edgar Cayce. Jeho predpovede úzko súvisia s prírodnými katastrofami. "Oblasti s chladným alebo subtropickým podnebím sa stanú tropickejšími a bude tam rásť mach a paprade," povedal Casey.

Katastrofa v Amerike

„Los Angeles a San Francisco budú zničené ešte pred New Yorkom. Oblasti východného pobrežia v blízkosti New Yorku,  Connecticut a ďalšie a možno aj samotný New York prakticky zmiznú z povrchu zemského. Tu však bude žiť ďalšia generácia. Čo sa týka južných častí Karolín a Georgie, tie úplne zmiznú. Vody veľkých jazier sa spoja do Mexického zálivu. Sopky na Havaji sa prebudia a príde taká silná vlna, že južné pobrežie Kalifornie do troch mesiacov zmizne pod vodou. Otvorené vody sa objavia v severných oblastiach Grónska. V Karibiku budú nové krajiny. Južná Amerika sa bude triasť zhora nadol. A v Antarktíde, neďaleko Ohňovej zeme, sa zem zdvihne z dna a objaví sa úžina s rozbúrenými vodami.

Putinov rozkaz (VIDEO)
Putin nariadil čo najskôr zabezpečiť dodávky zbraní vojakom. Podniky vojensko-priemyselného komplexu musia urýchlene zabezpečiť dodávky zbraní a vybavenia vojakom, povedal ruský prezident Vladimir Putin na stretnutí o rozvoji obranného... Čítať ďalej
21 | 09 | 2022 | Milan Laca

Aj  on o Rusku

Zároveň bude Rusko podľa veštca trpieť menej ako iné krajiny. Ono je predurčené oživiť novú civilizáciu na Zemi, ktorej centrom bude západná Sibír. Európa sa zmení na nepoznanie. Obidve polárne oblasti sa obnažia a zemská os sa posunie. Posuny v Arktíde a  Antarktíde povedú k sopečným erupciám v tropických zónach planéty. Grónsko zmizne pod vodou. Východné pobrežie Spojených štátov bude zničené. Chladné podnebie Európy a Anglicka vystrieda tropické. San Francisco a Los Angeles budú  v troskách. Kontinentálna platňa, na ktorej sa Rusko nachádza, zostane prakticky nedotknutá. Ľudia, ktorí na nej žijú, prežijú kataklizmu a budú mať šťastie, že budú stáť pri počiatkoch novej civilizácie. „Áno, západná Sibír už akumuluje čistú energiu,“ predpovedal Casey.

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!

Redakcia jedného z najčítanejších denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik