Remišová opäť KLAME? (video)
20 | 09 | 2022 I Ivan Mihale

Martin Dorčák (Hlas-SD) patrí medzi dlhodobých a najtrvdších kritikov ministerky Remišovej (Za ľudí). Jej prácu podrobne sleduje a každý jej prešľap, omyl, nepravdu aj patrične skomentuje. Nie je tomu inak ani teraz. Ministerka Remišová vraj opäť vo svojich vyjadreniach poriadne "uletela" a Dorčák má dôkaz.

Veronika Remišová tvrdí, že počas jej pôsobenia sa vybudovalo 3000km cyklotrás. Koľko ich však v skutočnosti bolo sa dozviete vo videu.

Spoluzakladateľ strany Hlas- SD Martin Dorčák pôsobil v minulosti ako riaditeľ komunikačných odborov na ministerstve školstva aj v parlamente, neskôr bol poradcom podpredsedov vlády SR pre investície a informatizáci.

Matovičovo vytriezvenie: Ľudia chcú pomoc, nie egotripy
V utorok nás čaká pokus o druhé otvorenie schôdze NR SR. Minister financií Igor Matovič (OĽaNO) ju očakáva s optimizmom a s tým, že energetická kríza bude onedlho minulosťou. Piatková dohoda so SaS "Tie požiadavky boli také, že niekto mal pocit,... Čítať ďalej
20 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik