Flašík si dal inzerát: Nevykupujete čipy? Ozval sa aj Greksa
17 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Aby vám ruskí vojaci nemuseli kradnúť pračku či chladničku, Fedor Flašík prišiel s dobrým nápadom.

Ruská armáda vyberá čipy z umývačiek riadu a chladničiek na opravu svojej vojenskej techniky! Presne toto vyhlásila na pôde Európskeho parlamentu predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová.

Slovenský europoslanec Milan Uhrík vysvetľuje, ako presne to tí Rusi robia. "Funguje to jednoducho. Príde k vám Rus do kúpeľne a ukradne vám Tatramatku, aby z jej práčkového čipu mohli vo Vladivostoku vyrobiť raketu proti ukrajinským školám," vysvetľuje sarkasticky na facebooku Uhrík.

"Teda... aspoň takto to funguje podľa bruselských hláv. Čím ďalej tým hlúpejšie rozprávky," dodáva.

Uhrík varuje: Pozor, aby vám Rusi nevybrali čip z práčky a neurobili z neho tank! (VIDEO)
Ruská armáda vyberá čipy z umývačiek riadu a chladničiek na opravu svojej vojenskej techniky! Presne toto vyhlásila na pôde Európskeho parlamentu predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová. A slovenský europoslanec Milan Uhrík... Čítať ďalej
17 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Flašík má lepší nápad

"Čaute, neviete či niekto, respektíve nejaký “ruský trol” nevykupuje čipy z kuchynských a domácich spotrebičov? Robil som výmeny a ostalo mi desať funkčných čipov zo štyroch práčok! Zn. Ako nové, funkčné, iste použiteľné do raketových, tankových, delostreleckých a podobnych vojenských systémov! Prosim píšte diskrétne, neviem, či je to povolené! Ďakujem," dal si reklamný mág inzerát na sociálnej sieti.

Pridali sa k nemu mnohí čitatelia. Pani Denisa napísala: "Viem prihodiť asi 5 kusov, ak by ste robili aj zbierku."

Vladimír má dokonca niečo špeciálne: "Ja mám dva vysokorýchlostné na medzikontinentálne rakety, ale sú trošku opotrebené."

Takisto Andy: "Tiež mám, keby niekto chcel, som vylagrovala deťom tamagoči, tie sú vraj nedetekovateľné."

Michal si nie je istý: "Mám funkčnú elektrickú kefku na zuby a nepotrebujem ju. Keby sa niekomu zišla, darujem, čip je iste vo vnútri , nevyberal som ho."

Janka načrela do iného súdka: "Možno by sa zišli premiérovi, aby začipoval zbytok vlády."

No dokonalú bodku za Flašíkovým inzerátom dal spevák Marián Greksa: "Ja síce momentálne čipy nemám, ale viem darovať kopec čípkov po záruke. Ale o to vyššiu rýchlosť dokážu pridať."

Taraba odkazuje Leyenovej: Vysmievate sa Rusom, a pritom Európa bankrotuje!
Predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová varovala európske domácnosti, aby si dávali pozor na elektrické spotrebiče. "Ruská armáda vyberá čipy z umývačiek riadu a chladničiek na opravu svojej vojenskej techniky!," uviedla. Taraba však... Čítať ďalej
17 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik