Taraba odkazuje Leyenovej: Vysmievate sa Rusom, a pritom Európa bankrotuje!
17 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová varovala európske domácnosti, aby si dávali pozor na elektrické spotrebiče. "Ruská armáda vyberá čipy z umývačiek riadu a chladničiek na opravu svojej vojenskej techniky!," uviedla. Taraba však upozorňuje na oveľa väčšiu katastrofu!

Nemecký priemysel na kolenách

"Kým sa Uršula v európskom parlamente vysmievala Rusom, že vďaka sankciám sú nútení vyberať čipy z pračiek a sušičiek, nemecký priemysel zverejnil, že 90% podnikov sa obáva v dôsledku vysokých cien vstupov z politiky sankcií bankrotu a 25% podnikov chce výrobu prenesť mimo Európu," upozorňuje Tomáš Taraba, predseda Život NS.

Podľa neho ak padne na kolená nemecký priemysel, ktorý ťahá celú Európu, padne na kolená európska priemyselná produkcia.

"Šéf Volkswagenu upozornil, že v Európe sa začína rozpad desaťročia tvorených subdodávateľských vzťahov, ktoré boli najväčšou konkurenčnou výhodou Európy. Najväčšie nemecké hlinikárne zavreli výrobu v Nemecku rovnako ako Slovalco a produkciu budú dovážať mimo EÚ. Tesla pozastavila spustenie najväčšej investície na výrobu autobatérií v Európe," pripomína opozičný politik.

"Tieto súvislosti však ťažko táto hlupaňa pochopí a preto je na voličoch, aby tak ako Švédi a onedlho Taliani, týchto politikov odstavili od funkcií, pretože oni prinášajú len úpadok a rozklad," dodal Taraba na záver.

Pozor na neodvratnú katastrofu!
Newsweek: konflikt medzi Moskvou a NATO môže prebiehať podľa najhoršieho scenára. Autori z Newsweeku uviedli, že konflikt medzi USA a Ruskom sa začal ešte pred ukrajinskou krízou. Krajiny opustili svoje dohody o kontrole jadrových zbraní a začali... Čítať ďalej
17 | 09 | 2022 | Milan Laca

Leyenovej výstup v EP

Ruská armáda vyberá čipy z umývačiek riadu a chladničiek na opravu svojej vojenskej techniky! Presne toto vyhlásila na pôde Európskeho parlamentu predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová.

A slovenský europoslanec Milan Uhrík vysvetľuje, ako presne to tí Rusi robia.

"Funguje to jednoducho. Príde k vám Rus do kúpeľne a ukradne vám Tatramatku, aby z jej práčkového čipu mohli vo Vladivostoku vyrobiť raketu proti ukrajinským školám," vysvetľuje sarkasticky na facebooku Uhrík.

"Teda... aspoň takto to funguje podľa bruselských hláv. Čím ďalej tým hlúpejšie rozprávky," dodáva.

Uhrík varuje: Pozor, aby vám Rusi nevybrali čip z práčky a neurobili z neho tank! (VIDEO)
Ruská armáda vyberá čipy z umývačiek riadu a chladničiek na opravu svojej vojenskej techniky! Presne toto vyhlásila na pôde Európskeho parlamentu predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová. A slovenský europoslanec Milan Uhrík... Čítať ďalej
17 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik