Uhrík varuje: Pozor, aby vám Rusi nevybrali čip z práčky a neurobili z neho tank! (VIDEO)
17 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Ruská armáda vyberá čipy z umývačiek riadu a chladničiek na opravu svojej vojenskej techniky! Presne toto vyhlásila na pôde Európskeho parlamentu predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová. A slovenský europoslanec Milan Uhrík vysvetľuje, ako presne to tí Rusi robia.

"Funguje to jednoducho. Príde k vám Rus do kúpeľne a ukradne vám Tatramatku, aby z jej práčkového čipu mohli vo Vladivostoku vyrobiť raketu proti ukrajinským školám," vysvetľuje sarkasticky na facebooku Uhrík.

"Teda... aspoň takto to funguje podľa bruselských hláv. Čím ďalej tým hlúpejšie rozprávky," dodáva.

Matovič: Čo urobím, ak ma SaS odvolá? Presne TOTO a bodka
Závisť. Nenávisť. Pomsta. Tieto tri emócie podľa Igora Matoviča zmietajú Richardom Sulíkom. Hlavne pomstu vidí líder OĽano v očiach svojho bývalého koaličného partnera tak jasne, že už plánuje, čo sa stane po jeho odvolaní. "Jeden skorumpovaný... Čítať ďalej
16 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Podľa europoslanca je najsmutnejšie, že takíto ľudia vedú Európu a médiá ich žerú. "Nie je náhoda, že Ameriku vedie senilný Biden, Európu najneschopnejšia nemecká exministerka a Slovensko zakríknutý premiér. Elity potrebujú do čela vlád dosádzať čoraz väčších hlupákov, ktorých dokážu manipulovať. Vzoprime sa tomu, a vráťme sa k zdravému rozumu!" vyzval uhrík.

Aby ste mi verili, že von der Leyenová to fakt povedala, pridal uhrík dôkaz na videu:

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik