Rudolf Huliak: LGBTI propaganda v seriáloch slovenských televízií? Má to len jediné riešenie!
16 | 09 | 2022 I Ivan Mihale

Kandidát na banskobystrického župana hovorí, že je len jedna cesta pre Slovensko a tou je vystúpenie z EÚ aj z NATO. Zo spolkov kam sme sa pridali v dobrej viere, že budeme čerpať zo vzájomnej spolupráce krajín a budeme si pomáhať sa podľa neho stal spolok bláznov ktorého vedenie nás ťahá do záhuby. NATO nás zas ženie do vojny s bratským národom.

Neodbytné myšlienky s jasným uzáverom prišli podľa vlastných slov kandidáta na župana banskobystrického kraja po tom, ako si v prvý septembrový týždeň náhodou pozrel kúsok zo seriálu TV Markíza, Pán profesor. V tejto konkrétnej časti seriálu sa riešila zmena pohlavia 10 ročného dievčatka. Dievčatko spolužiaci nútili pred celou triedou priznať sa, že túži po zmene svojej identity a zmeniť sa z dievčaťa na chlapca.

Podľa Huliaka je jasné, odkiaľ fúka vietor a kto rozdáva noty médiám aby šírili LGBTI propagandu medzi mladými. Spomína na časy minulé, kedy existovali paragrafy o mravnom ohrození mládeže. „Striktne sa vyhradzujem voči akejkoľvek agende LGBTI a aby balamutili s touto agendou naše deti,“ hovorí rodák z Očovej vo videu. Huliak vidí za takýmito prvkami v seriáloch snahu o zničenie rodiny ako stavebného prvku národného štátu a zadanie pre tieto témy prichádza z EÚ.

Mätenie mladej generácie podľa Rudolfa Huliaka, otca malej dcéry, vedie k vymazávaniu historickej pamäte národa, k narúšaniu väzieb medzi starými rodičmi, rodičmi a deťmi a toto následne podľa neho vedie k likvidácii národa.

Jednota? A čo politické egá?
Rudolf Huliak, predseda Národnej Koalície vo svojom videu okrem iného potvrdzuje, že pre Nemcov a ostatných zo Západu sme stále len ten "ostblok". Prečo sú organizované protesty "Sme rovnako nahnevaní, ako všetci vy ostatní," vysvetľuje R.... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | Eka Balašková

Aktivista bojujúci za slovenskú vodu, pôdu a lesy upozornil ďalej na súčasné snahy veľkých západných štátov únie zrušiť právo veta pre krajiny ako Slovensko, pri rozhodovaní o záležitostiach, ktoré sa týkajú aj nás. Na toto existuje podľa neho len jediná odpoveď – odchod z EÚ. A to je finálne a zásadné rozhodnutie, ku ktorému dospel kandidát na župana pri náhodnom pozretí kúsku z večerného seriálu TV Markíza.

„Iný spôsob, ako odísť z tohto chorého spoločenstva, ktoré sa zaručilo, že ideme priškrtiť o 15% všetky energie, že nás zbavia súkromného vlastníctva, že z ľudí spravia otrokov nie je,“ hovorí. „Kam sa naša spoločnosť uberá? Do doby feudalizmu, do čias otrokov? Pretože nie každý z nás dokáže zaplatiť poplatky ktoré prídu,“ dodal. „Čo máme robiť v spoločenstve štátov ktoré sa spreneverilo akejkoľvek myšlienke, za ktorú sme doňho vstupovali?“ pýta sa aktivista. „Rozhodujú o nás nikým nevolení ľudia dosádzaní spomedzi pohrobkov fašistických funkcionárov. Okamžite von! Čo tam máme robiť, keď sme hnaní na jatky?“ pýta sa nahnevane vo videu.

To isté si myslí nádejný politik aj o NATO. Upozorňuje, že nám bola sľubovaná bezpečnosť a ochrana. „Ja osobne nepovažujem za ochranu to, že ožobráčili našu armádu, uzemnili naše MIG-y 29, pripravili nás o vzdušný priestor aj o naše letiská a že sme sa odovzdali cudzím mocnostiam, ktoré si sem idú nainštalovať svoje vojská,“ hovorí rezolútne. NATO nás podľa Rudolfa Huliaka ženie do nezmyselnej vojny s našimi slovanskými bratmi. Na dôvažok si myslí, že v skutočnosti má naša vláda plán použiť vojenskú techniku proti vlastným, búriacim sa občanom.  

Ing. Rudolf Huliak sa narodil v roku 1975 a je absolventom žilinskej technickej univerzity. Je predsedom Pozemkového spoločenstva obce Očová, poľovníckym hospodárom Poľovníckeho spolku obce Očová, členom prezídia Slovenskej poľovníckej komory a členom prezídia  slovenského poľovníckeho zväzu. V súčasnosti kandiduje na starostu obce Očová aj na predsedu Banskobystrického samosprávneho kraja.

________________________________

Objednávateľ:

Národná koalícia (politická strana)

Račianska 66, Bratislava - Nové mesto, 831 02, SR

IČO: 42359741

DIČ: 2024085349

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik