Dorota Nvotová má pre poslancov "fakt drsný" odkaz: Ešte raz a...
15 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Dorote Nvotovej sa nepáči "test fungovania koalície" v NR SR, či bude mať 76 hlasov - po dvoch mesiacoch naťahovačiek nechápe, že koalícia nevedela, že nebude mať väčšinu. Pozrite na ten detinský trest, ktorý si pre nich pripravila.

Test systému

"A čo vlastne otestovali? Dovtedy nevedeli napočítať do 76? Nevedeli, že vláda nemá väčšinu? To akože dojdú po lete a dovolenkách do roboty a testujú systém? Akože bububu? Tak haló. Buď niečo chcem alebo nechcem. Toto bolo čo? Podľa mňa nič iné ako totálny výsmech občanom - všetkým občanom, naprieč celým politickým spektrom," rozhorčuje sa Nvotová. 

Alena Greksa: Nechcite nahnevať mamy!
Alena Greksa, znepokojená matka, ale ja okresná funkcionárka strany HLAS - SD, je v súčasnosti už nielen znepokojená, ale veľmi znepokojená. Názor na aktuálnu situáciu ohľadom prichádzajúceho zimného obdobia a detí nepíše ako politička. Píše ho ako... Čítať ďalej
13 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Má ich za ignorantov

"Naozaj sa nedá lepšie znázorniť pocit “máme vás všetkých na háku”. Ďakujeme vám páni poslanci a pani poslankyne. Naozaj ste nás kvalifikovane zastúpili. Prestaňte sa správať ako urazené deti, nehádžte sa o zem a makajte. Na to tam ste. Aby ste riešili naše problémy. Ešte raz a bude po zadku!" Upozorňuje nezvyčajne mierne umelkyňa.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik