Alena Greksa: Nechcite nahnevať mamy!
13 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Alena Greksa, znepokojená matka, ale ja okresná funkcionárka strany HLAS - SD, je v súčasnosti už nielen znepokojená, ale veľmi znepokojená. Názor na aktuálnu situáciu ohľadom prichádzajúceho zimného obdobia a detí nepíše ako politička. Píše ho ako mama. Mama dcéry, druháčky na základnej škole.

Názor znepokojenej matky Alena Greksa, zverejnený na sociálnej sieti prinášame v plnom znení

"Svetlo sveta uzrel vládny návrh na výšku teploty v triedach 20 stupňov Celzia a v telocvičniach 15 stupňov Celzia. Ano, Vláda ide diktovať v ako vykúrených miestnostiach budú sedieť naše deti, podotýkam, že 1 vyučovacia hodina má 45 minút a tých hodín je niekoľko. Deti sedia. Bude im zima? Nebude? V telocvičniach bude zima istotne. Nepáči sa mi to a nesúhlasím."

Rozumie kríze, rozumie šetreniu 

"Milí členovia Vlády, vy idete šetriť na našich deťoch, ktoré budú chorľavieť. Iné neviete vymyslieť? Nič iné neviete zabezpečiť? Či my, rodičia, máme zabezpečiť deťom k jedlu na desiatu aj termofor? Mne sa asi sníva.

A jedna dobrá rada na záver: Nechcite nahnevať mamy,nie je nič nepríjemnejšie ako nahnevaná mama ochraňujúca svoje deti," varuje politikov Greksová.

Peter Kmec: Zaujímavé prepojenie, sto Naďových projektov
Poslanec NR SR Peter Kmec (Hlas-SD) je presvedčený, že neschopnosť ministra obrany Naďa bude Slovensko stáť ďalších takmer šesť miliónov eur. Hovorí sa tomu aj "zmena účelu použitia" "Na zajtrajšie rokovanie vlády SR predložil minister obrany... Čítať ďalej
13 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik