Prestrelka pokračuje: Minister školstva klame deti!
12 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Vôbec ma nebaví táto verejná prekáračka … ale Veľmi ma mrzí, že Braňo Gröhling opakovane verejne úmyseľne klame v otázke krúžkovného, uviedol v reakcii na vyjadrenia ministra školstva minister financií Igor Matovič.

"Samotnú prípravu zákona od začiatku sabotoval. Kým Ministerstvo Kultúry dodalo všetky potrebné návrhy na legislatívne zmeny ešte pred májovým schválením zákona … Braňo vyslovene zakázal zamestnancom MŠVaV to urobiť pred schválením a navyše, čo je už úplne nepochopiteľné, to isté urobil aj po prijatí zákona, čo je v príkrom rozpore so schváleným Uznesením vlády č. 336 zo dňa 18.5.2022, ktoré mu vyslovene najneskôr do 1.1.2023:

………….

C. ukladá ministrovi školstva, vedy, výskumu a športu

C.1. zriadiť register poskytovateľov voľnočasových aktivít voblasti športu a register poskytovateľov voľnočasových aktivít v oblasti vzdelávania," vysvetľuje expremiér na facebooku.

Gröhling vracia úder: Kvôli TOMUTO sú naše peniaze aspoň chvíľu v bezpečí
Odchádzajúci minister školstva Branislav Gröhling si všimol, že líder OĽaNO mu v sobotu venoval akosi príliš veľa času na sociálnej sieti. A čuduj sa svete, saskár sa tomu potešil! Matovič sa ujal klávesnice "Máme viacero zaujímavých kandidátov a... Čítať ďalej
11 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Na ministerstve školstva neurobili v tejto otázke NIČ

"A realita? Za skoro 4 mesiace od 18. mája na ministerstve školstva neurobili v tejto otázke NIČ. Sú vinní zamestnanci rezortu? Nie. Braňo, ako minister, im výslovne zakázal čokoľvek na zriadení registra poskytovateľov robiť," dodal Matovič.

Podľa lídra OĽaNO sa tomuto hovorí SABOTÁŽ. "Je až úbohé, že takto zlomyseľne chcela SaSka okradnúť deti o krúžky … jasné, že nový minister nemá za tak krátku dobu šancu stihnúť odfláknuté … preto 60€ z krúžkovného presmerujeme na 2 ťažké roky pre rodiny s deťmi do hotovosti = o dodatočných 20€ zvýšime prídavky na dieťa (na 60€) … a o dodatočných 40€ daňový bonus na dieťa (na 140€). SaS pomoc rodinám 200€ na dieťa mesačne bude blokovať, ja však verím, že napriek tomu pomoc bude schválená," uzavrel.

A ešte si neodpustil ps. "To, že Braňo zverejňuje mailovú komunikáciu spred prijatia zákona, je úplne irelevantné, keďže sabotáž, za ktorú ho kritizujem, prebieha po schválení zákona na vláde a v parlamente v máji a v júni."

Matovič: Ten TRAPKO Gröhling mi už problémy robiť nebude!
Krúžkovné (ne)bude. Posťažoval sa na sociálnej sieti minister financií Igor Matovič a hneď aj vysvetlil, kto mu tento jeho skvelý nápad prekazil. Kto iný, ako ten trapko vyučený obuvník s kariérou kaderníka celebrít! Trapko vo vláde "Súčasťou... Čítať ďalej
11 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Gröhling Matoviča obvinil, že klame

"Som rád, že Igor Matovič mi venoval dnes (10.9., pozn. red.) už druhý status. Znamená to, že venuje svoj čas Facebooku. A to je určite lepšie, než keď vymýšľa atómovky za stovky miliónov eur. Ďakujem, že aspoň na chvíľu sú naše financie v bezpečí," napísal Gröhling na sociálnej sieti.

"Nie je vôbec nič zábavné na tom mať ministra financií, ktorý klame, uráža a míňa milióny podľa toho, ako sa vyspí. Je to skôr deprimujúce a hanebné. Preto sme toto v SaS odmietli ďalej podporovať. Urážal a vyvolával konflikty len jeden človek. Jedného ministra nazval idiotom, ministra dopravy neschopným, o ministrovi Lengvarskom hovoril, že presluhuje a tak ďalej... Jeho meno tu nemusím písať. Všetci vieme, o koho ide," uzavrel Gröhling.

Matovič: Ten TRAPKO Gröhling mi už problémy robiť nebude!
Krúžkovné (ne)bude. Posťažoval sa na sociálnej sieti minister financií Igor Matovič a hneď aj vysvetlil, kto mu tento jeho skvelý nápad prekazil. Kto iný, ako ten trapko vyučený obuvník s kariérou kaderníka celebrít! Trapko vo vláde "Súčasťou... Čítať ďalej
11 | 09 | 2022 | Diana Zaťková
-mal-opat-skvely-napad-nerealne-tvrdi-viskupic

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik