Gröhling vracia úder: Kvôli TOMUTO sú naše peniaze aspoň chvíľu v bezpečí
11 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Odchádzajúci minister školstva Branislav Gröhling si všimol, že líder OĽaNO mu v sobotu venoval akosi príliš veľa času na sociálnej sieti. A čuduj sa svete, saskár sa tomu potešil!

Matovič sa ujal klávesnice

"Máme viacero zaujímavých kandidátov a nechceme urobiť pri výbere zbytočne unáhlené rozhodnutie. Každý z kandidátov je nezávislý fachman v obore," vysvetľoval v sobotu na sociálnej sieti Matovič, ako vyberali kandidátov na ministrov.

A vysvetlil aj, prečo ešte nevybrali ministra za odchádzajúceho Gröhlinga. "Ak by ste sa mali rozhodnúť vy a mali by ste vo finále výberu fachmana zo školstva a vyučeného obuvníka s kariérou kaderníka celebrít - kto by bola vaša voľba? Moja je jasná," kopol si minister financií do saskára.

V ďalšom statuse sa minister financií posťažoval, že krúžkovné (ne)bude. "Súčasťou Rodinného balíčka, kvôli ktorému SaS rozbila už tretiu vládu, je návrh na 60€ mesačne na krúžky. Schválené uznesenie vlády prikázalo (keďže nespolupracoval) ministrovi školstva odrobiť si svoju časť, aby mohlo byť krúžkovné od januára 2023 spustené. Bohužiaľ, minister školstva zakázal zamestnancom ministerstva na zavedení krúžkovného čokoľvek robiť. Trapko," pridal Matovič prezývku vyučenému obuvníkovi s kariérou kaderníka celebrít.

Matovič vysvetlil problémy s výberom ministra školstva. TOTO Gröhling len tak NEPREDÝCHA
Prečo sme zatiaľ nevybrali novú ministerku či ministra školstva? Máme viacero zaujímavých kandidátov, vysvetľuje na sociálnej sieti financmajster a líder strany OĽaNO Igor Matovič. No neodpustil si dosť očividnú narážku. Vlna... Čítať ďalej
10 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Gröhling vracia úder

Neskoro v noci sa však minister školstva prebral a nič nezostal Matovičovi dlžný. "Som rád, že Igor Matovič mi venoval dnes (10.9., pozn. red.) už druhý status. Znamená to, že venuje svoj čas Facebooku. A to je určite lepšie, než keď vymýšľa atómovky za stovky miliónov eur. Ďakujem, že aspoň na chvíľu sú naše financie v bezpečí," napísal na sociálnej sieti.

Nato mu odpovedal jeho spolustranník Miroslav Žiak: "Vidíš Brani, to sme mali robiť od začiatku jeho nástupu na Ministerstvo Financií...Síce by sme mali milión statusov ale aspoň by nevznikali tie jeho stupídne nápady...."

Jedna veľká zábava

No ozval sa aj obyčajný občan Samo Štepánek a vyjadril pocity mnohých Slovákov. "Mám pocit, že pre vás je to všetkých len jedna veľká zábava.."

A dočkal sa aj Gröhlingovej odpovede. "Nie je vôbec nič zábavné na tom mať ministra financií, ktorý klame, uráža a míňa milióny podľa toho, ako sa vyspí. Je to skôr deprimujúce a hanebné. Preto sme toto v SaS odmietli ďalej podporovať. Urážal a vyvolával konflikty len jeden človek. Jedného ministra nazval idiotom, ministra dopravy neschopným, o ministrovi Lengvarskom hovoril, že presluhuje a tak ďalej... Jeho meno tu nemusím písať. Všetci vieme, o koho ide," uzavrel Gröhling.

Matovič: Ten TRAPKO Gröhling mi už problémy robiť nebude!
Krúžkovné (ne)bude. Posťažoval sa na sociálnej sieti minister financií Igor Matovič a hneď aj vysvetlil, kto mu tento jeho skvelý nápad prekazil. Kto iný, ako ten trapko vyučený obuvník s kariérou kaderníka celebrít! Trapko vo vláde "Súčasťou... Čítať ďalej
11 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik