Európa čelí totálnemu finančnému kolapsu! Máte maximálne pár mesiacov na TOTO, varujú odborníci
11 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Odborníci a analytici naliehavo bijú na poplach - Západná Európa čelí totálnemu finančnému kolapsu! V svojom komentári pre Natural News na to upozorňuje glosátor a blogger Mike Adams.

"Západná Európa čelí „totálnemu kolapsu“ v dôsledku katastrofálneho nedostatku a zvyšovania cien v oblasti potravín, hnojív, energie a priemyslu, varuje David Dubyne, autor knihy Klimatická revolúcia. Uznávaný analytik David Morgan dodáva, že európske banky čelia možnosti systémových zlyhaní (a „bail-inov“) kvôli vystaveniu sa trhom s energiou a túžbe západoeurópskych vlád naďalej tlačiť peniaze, aby sa pokúsili riešiť ničivý nedostatok energie, ktorý je teraz nezvratný," varuje Adams.

Európa je odsúdená na súčasný kolaps potravín, energetiky, priemyslu, poľnohospodárstva a meny

Americké banky sú vystavené aj európskym ekonomikám, čo znamená, že zlyhanie západoeurópskych bánk, vlád a mien sa rozšíri ako nákaza do Spojených štátov a na dolár. Bez riešenia v nedohľadne – a bez ochoty európskych politikov čo i len uvažovať o zvrátení ich samovražedných politík, ktoré viedli k tejto kríze – sa zdá, že západná Európa je odsúdená na súčasný kolaps potravín, energetiky, priemyslu, poľnohospodárstva a meny.

Putin, zdá sa, predsa nebude musieť ísť do vojny s NATO. Krajiny NATO sa ničia úžasnou rýchlosťou.

Spisovateľ Bakoš ironicky: Čaká nás vláda skutočných odborníkov
Všetkých spoluobčanov citovo spätých s koalíciou nesmierne prekvapilo, že z nej vystúpila hneď jedna celá politická strana. Nedalo sa to očakávať, lebo toto šokujúce rozhodnutie strana SaS oznámila iba dva mesiace vopred, čo má nepochybne charakter... Čítať ďalej
10 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Smrť kráľovnej znamená smrť západnej civilizácie

Smrť kráľovnej Alžbety II. bude nasledovať smrť západnej Európy. Kráľovná zomrela, ale zomrel aj zdravý rozum, racionalita, finančná rozumnosť a poľnohospodárska integrita. Žiadna civilizácia nemôže prežiť bez jedla, energie a peňazí a vodcovia západnej Európy sú odhodlaní úplne zničiť všetky tri.

Teraz nás delí už len pár mesiacov od toho, aby sme s hrôzou sledovali desaťročia zlých politických rozhodnutí, ktoré zrazili západnú Európu na kolená s takou devastáciou, aká tu nebola od druhej svetovej vojny.

Ako meradlo toho, aké zlé to je, teraz švajčiarska vláda hrozí trojročným väzením pre každého, kto vykúri svoj dom nad 19 stupňov Celzia. Uvádza sa tiež, že ohrievanie vody nad 60 (C) bude trestným činom, a ak sa to vzťahuje aj na varenie, potom nikto vo Švajčiarsku nebude môcť variť vodu bez toho, aby sa stal zločincom.

Zdá sa, že švajčiarska vláda spustí vlnu „teplotnej polície“, ktorá vtrhne do domovov ľudí a zmeria im vnútornú teplotu, aby sa uistila, že v skutočnosti nikomu nie je teplo. Aj keď svoj dom vykurujete drevom, stále môžete ísť do väzenia za produkciu príliš veľkého množstva tepla.

Európa čelí „vlne nespokojnosti“ a USA zatiaľ profitujú z energetickej krízy
Európska únia sa kolektívne zaviazala k dlhému zástupnému konfliktu proti Rusku na Ukrajine napriek tomu, že je kriticky energeticky závislá od dovozu ropy a plynu z Ruska. Ak by ste však počúvali slová európskych najvyšších byrokratov, ako je... Čítať ďalej
07 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Pád Európy sa rozšíri do mnohých ďalších národov

Žiaľ, táto deštrukcia, ktorú si sami spôsobili, sa pádom západnej Európy neskončí. Ak sa trajektória toho všetkého okamžite nezmení, katastrofa sa rozšíri do všetkých západných krajín vrátane Spojených štátov, Kanady, Austrálie a Japonska, čím sa zníži ich priemysel, hodnoty nehnuteľností, HDP a meny. 

Pozeráme sa na systémové, neúprosné vymazávanie eura, jenu a dokonca aj dolára v kombinácii s globálnymi snahami o dedolarizáciu, ktoré už prebiehajú v Číne, Rusku, Indii a Saudskej Arábii.

Éra hojnosti sa skončila. Pripravte sa na éru kolapsu

Ak sa okamžite neprijme radikálna korekcia kurzu, západná Európa utrpí v roku 2023 katastrofálny kolaps, pričom „kolaps“ bude definovaný ako 50 % alebo viac percent podnikov a priemyselných odvetví prestane fungovať, čo spôsobí masovú biedu a rozzúrené povstania na celom kontinente v kombinácii s rozsiahlymi vyhladovaniami a úmrtiami v dôsledku expozície (zamrznutia).

Kolapsu Spojených štátov bude trvať dlhšie, kým sa naplno prejaví, ale je tiež nevyhnutný. Dolár bude čoskoro históriou a finančná solventnosť americkej vlády sa vyparí prakticky cez noc.

Západ závislý od vojny musí prestať snívať o globálnej nadvláde silou
Zatiaľ čo rozvojové krajiny sú už dlho slobodné, niektoré západné krajiny stále snívajú o obnovení „zlatého veku“ imperializmu a kolonializmu, v ktorom môžu dosiahnuť globálnu nadvládu silou, píše Global Times. Je Európa závislá na vojne? Bývalý... Čítať ďalej
07 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Zdá sa, že USA aj Európa skončia masovými povstaniami, vzburami a násilnými revolúciami 

Časť tohto úsilia je mimochodom zámerná, aby západné štáty mohli „vyčistiť svoje účtovné knihy“ od dlhov vyhlásením vyššej moci, a tým zrušiť všetky finančné záväzky voči držiteľom dlhov zo štátnej pokladnice, ako aj voči prijímateľom práv z radov svojich vlastných ľudí. 

Ešte horšie je, že tí, ktorí držia meny ako euro, jen alebo dolár, budú mať šťastie, že dostanú 5 centov na dolár, keď bude „veľký reset“ plne realizovaný.

Inými slovami, všetkým tým grázlom, ktorí pracovali pre federálov, nezostane nič. 

Expert na ekonómiu Tuomas Melinen varuje

Európska katastrofa môže trvať len týždne, kým sa rozpúta zmätok. „Hovorím vám, že situácia v Európe je oveľa horšia, ako mnohí chápu,“ napísal na Twitteri Tuomas Malinen, generálny riaditeľ GnS Economics v Helsinkách vo Fínsku.

"Sme v podstate na pokraji ďalšej bankovej krízy, kolapsu našej priemyselnej základne a domácností, a teda na pokraji kolapsu našich ekonomík," uviedol.

Malinen ďalej varuje ľudí, aby sa zásobili jedlom, vodou, hotovosťou a drevom, v podstate ide o „úplnú prípravu“ pre každého, kto bude počúvať. Ekonóm hovorí, že Európa má len „týždne“ alebo maximálne mesiace, kým zasiahne „zmätok“.

Igor Daniš: Blahobyt je minulosť. Musíme šetriť. Tak toto je ten pokrok?
Dúfajme, že už nám nebudú tvrdiť, že ekonomike sa darí, keď stúpa HDP o jedno percento. A pritom životná úroveň rapídne klesá, podniky stoja na pokraji priepasti a vôbec, vraciame sa o sto rokov dozadu. Žeby to bol pokrok? Pýta sa v svojom... Čítať ďalej
06 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik