Kollár o energetickej kríze: Padať budú lyžiarske strediská, aquaparky, hotely, výrobné podniky...
07 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Namiesto šarvátok sa pozerajte na Slovákov ohrozených energetickou chudobou! Takto vyčistil žalúdok poslancov ich predseda Boris Kollár. A nielen bežní ľudia budú mať obrovské problémy s platením energií, píše Trend.

Líder Sme rodina zároveň dodal, že v prípade, ak nedôjde k okamžitému riešeniu situácie, nespustí lyžiarske stredisko. 

„Ja vám napríklad poviem, že ja nespustím lyžiarske stredisko, lebo nie som schopný zaplatiť elektrickú energiu. Na to skrachujú všetky hotely, ktoré sú tam a všetci, čo si pobrali úvery tam tiež, žiaľ, skončia. A to nebudem len ja, to bude naprieč všetkými strediskami na Slovensku. A takto budú padať aj aquaparky, výrobné podniky a mnohé ďalšie," prognózuje Kollár.

"Takže, ak nevyriešime túto situáciu, zbytočne budeme riešiť výhradne domácnosti, lebo tí ľudia nebudú mať kam chodiť do roboty,“  zosumarizoval aktuálnu situáciu predseda parlamentu.

Zároveň objasnil, že práve z tohto dôvodu sa nebudú hrať hry „kto a ktoré ministerstvo si ukradne“. Podľa Kollára je nutné dosadiť odborníkov, ktorí budú schopní situáciu okamžite riešiť.

Generál Viktorín: Čaputovej faux pas v čase krízy bolo poslednou kvapkou
Postoj z paláca len potvrdzuje, že inštitucionálne zodpovedným nejde o občana, fungovanie štátu, ale len osobné benefity. Cesta prezidentky je tou povestnou kvapkou, ktorá potvrdzuje, že umelé predlžovanie agónie je na škodu nás všetkých,... Čítať ďalej
07 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik