„Oblízali ste nám nohy!“ Postrach hygienikov na Slovensku končí!
02 | 09 | 2022 I Ivan Mihale

Reštaurácia Hollywood Burger v Trnave má mladého majiteľa Ivana Beloviča. Ten sa dlhodobo odmietal podvoliť pandemickým opatreniam, ktorými vláda gastrosektor týrala dlhú dobu. Podnik vtedy nezatvoril a hľadal možnosti ako prežiť. Mladí chalani nepodľahli tlaku úradov a stali sa takpovediac hviezdami, zo dňa na deň. Teraz však oznámili správu, ktorá úprimne dojala Slovensko.Status prinášame v plnom znení. Chalani držte sa!

Zdroj: FB Hollywood Burger

 

"Priatelia dovoľte nám aby sme sa s Vami ROZLÚČILI

Hollywood burger však pokračuje aj naďalej ale už bez nás a preto túto nezabudnuteľnú a plnú zostavu vidíte spolu naposledy. Po 7-mich rokoch nastal konečne ten správny čas sa posunúť ďalej .

Byť tvorivý, priniesť nový koncept a zbúrať všetky mantinely či stereotipy.

Verte alebo nie, rozmýšlali sme veľmi dlho nad priestormi, lokalitou, zameraním, dodávateľmi, momentálnou kúpischopnosťou zákazníkov, či otvoriť v Trnave alebo mimo atď…..

Sečteno a podrženo vyšla nám jediná možnosť = ZAHRANIČIE

Opúšťajú Slovensko

Áno priatelia je to bez srandy tak, opúšťame Slovensko

Nebojte sa neodchádzame kvoli dvom pokutám od hygieny, ktoré ani po roku neboli právoplatne uznané, dokázané ani zaplatené nekonečný ping-pong medzi hygienou v Trnave a Bratislave sa stále hrá len aby sa Hollywood kauza nedostala k súdu (inak veľa z Vás ostalo sklamaných, že sa neplatilo).

V každom prípade bez debaty posledný rok z týchto chlapcov spravil LEGENDY, ktoré sa zapísali do histórie nie len gastra Slovenska.

Milióny videní, smiech počas strachu a odvaha na ktorú sa NIKDY nezabudne.

Mnohí z Vás nám stále píšete alebo prídete osobne “dobre ste im naložili pobavili sme sa “ lenže pointa bola niekde uplne inde. Naše videá počas covidu (aj ked sme si z toho robili extrémnu srandu) nemali byť na smiech ale chceli sme Vám ukázať čo dokáže Slovák, keď zdvihne hlavu a prestane sa báť.

Legendárna veta

Ako ste sa mohli presvedčiť 6 mladých chlapcov si postavilo hlavu a nepomohla si polícia, hygiena, mestký úrad, finančná správa ani daňováci OBLÍZALI STE NÁM NOHY

Priatelia my len chcem robiť to čo milujeme a čo nás baví, variť. Pamätáme si veľmi dobre ako od roku 2000 počúvame na Slovensku iba “utiahnime si opasky” “bude dobre” “vydržme” “uskromníme sa” “a šak nejako bolo a snáď bude” “šak čo máme robit zvykneme si”

My ako partia mladých ľudí, v takejto krajine žiť nechceme a sami to bohužiaľ nezmeníme kedže ani v čase najväčšej gastrokrízy na Slovensku v historií sa ku nám nepridala jediná reštaurácia

Radšej potichu ohneme chrbty a snáď bude dobre poprípade si dáme plachty na okná.

Obchádzanie systému nikdy nebolo a nebude riešením, iba postaviť sa verejne za svoju slobodu a názor čo je bohužiaľ dnes už v našej krajine každodenne pošliapané a nikomu to asi nevadí kedže ulice sú prázdne

Mohli by sme pokračovať tisíckami vecí, ktoré u nás nefungujú školstvo, zdravotníctvo, ceny, sociálny systém, cesty(200rokov nedostavaná diaľnica boha) neprofesionalita dodávateľov a tak ďalej…… Ale o tom rozlúčka byť nemá

Ďakujeme za neuveriteľných 7 rokov, za všetkých normálnych (10%)zákazníkov, za ľudí čo stáli pri nás ale aj za tie negatívne skúsenosti závisť, debilitu, agresivitu a hlavne enormnú ochotu nášho štátu zlikvidovať maličkú burgráreň počas korony čo z Vás spravilo vo finále iba cirkusantov prvej ligy pred celým národom

V každom prípade aj tieto skúsenosti, kedy sa mladý podnikateľ stal nepriateľom krajiny iba za to, že odmietol BEZ KOMPENZÁCIE zavrieť svoj podnik a skrachovať pozerajúc sa ako prepúšta svojich zamestnancov zo dňa na deň, nás iba utvrdila v tom, že otvoriť novú prevádzku MIMO SLOVENSKA je asi lepší nápad .

Novým majiteľom držíme palce a prajeme pevné nervy do gastrobiznisu, kde sa zdá že ostanú už iba podniky=práčky na DPH veľkých nadnárodných firiem (Trnava,Bratislava chápeme sa)

A nezabudnite “Ten kto nie je ochotný bojovať za svoju slobodu si ju nezaslúži” M.R. Štefánik

My sme svoj boj už vybojovali a ukázli skoro nemožné.

Teraz je opäť čas sa venovať gastronómií a nie sa doťahovať s úradmi či môžeme zapnúť sporák je to celé aj tak na smiech, keď sa pozriete do krajín okolo

Držte sa muž v parochni odchádza úloha splnená!