Fico, fuj! Ty hulvát jeden!
02 | 09 | 2022 I Mária Škultétyová

Ešteže ho máme! Do koho by táto zdochýnajúca vláda plagiátorov, gaunerov a dezolátov kopala?

Aj keď si sami často nevedia prísť na meno, svoju neschopnosť vládnuť si vždy kompenzujú útokmi na Fica.

Zas si ten drzý Fico dovolil narušiť oslavy 30. výročia Dňa ústavy! Zas si dovolil kritizovať pani prezidentku!  Čo si to dovoľuje, hulvát hnusný?! Dezolát jeden!  Zlodej, mafián! No fuj, hanba mu! Do basy s ním! Takto stručne by sa dali zhrnúť vyjadrenia a zmýšľanie našich troch najsvätejších činiteľov a ich tajtrlíkov.

Že ten drzý Fico svoj prejav hovoril spamäti, alebo ak chcete, z hlavy či zo srdca, to nám uniklo.

Fico je jednoducho štátnik. Politik, ktorého by jeho neprajníci najradšej videli na smetisku dejín. Ale Fico rastie a oni sa prepadajú. A to ich vytáča do nepríčetnej nenávisti. Fico je rečník, ktorý nepotrebuje na písanie prejavu nikoho. Preto je taký presvedčivý, čitateľný, preto dráždi tých, čo naňho nemajú, čo ho nenávidia.

A božechráň, aby si Fico ešte tak prdol. Obvinili by ho, že bol  u Putina a nadžgal sa ruským plynom. Sprostosť ľudí nepozná hranice.

Papaláši prídu k pultu s doskami pod pazuchou a prázdnom v hlave. Čítajú, čo im druhí napísali. Až do poslednej bodky. Ani len zrak od papiera neodtrhnú. Aj tak sa pri tom zakokcú. A niekto len ústa otvorí a už ho máme dosť.

Možno je to tým, že štátnikom sa človek musí narodiť.

Ozaj, všimli ste si, že Fico ako jediný  z rečníkov vzdal úctu ústave? Alebo sa mýlim?

Autor: Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Zuzana Čaputová v legínach vyvolala ošiaľ. Len aby sme sa nepototo! Brzdite, novinári, nerobte z prezidentky celebritu!
Mnohí si pamätáme na gýčovú fotku novozvolenej prezidentky, ktorú priniesol časopis Týždeň. Fotka obletela celé Slovensko. Politológ a historik Eduard Chmelár vtedy napísal, citujem: „Ako sa vyrába morálny gýč Použi romantický obraz nemeckého... Čítať ďalej
31 | 08 | 2022 | Mária Škultétyová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik