Výrečný Matovič sa pri návrate z dovolenky "skrýval"
01 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Minister financií a predseda OĽaNO Igor Matovič sa v noci zo stredy na štvrtok vrátil z dovolenky v Španielsku. Napriek tomu, že z Malagy si neodpustil pár statusov, na letisku mu do reči akosi nebolo.

Na debatu nemal chuť

Igor Matovič po prílete z dovolenky na Schwechat na debatu s novinármi evidentne nemal náladu. Pluska informuje, že Matovičovci prileteli o druhej po polnoci, no oficiálnym východom vyšli len jeho žena a dve dcéry.

Chudák Heger! NEUVERÍTE na čo zrejme míňa peniaze
Aké stavy musí prežívať premiér SR Eduard Heger, keď sa uchýli k takémuto činu? Alebo sa len pomýlil a je premiérom akejsi ázijskej krajiny? Žiaľ, iné vysvetlenie tento prešľap asi mať nebude. O čo ide? Zdanlivá popularita Zdá sa, že premiér... Čítať ďalej
01 | 09 | 2022 | Ivan Mihale

Unavená Pavlínka

Z letiska vyšla s klobúkom na hlave a vyzerala dosť unavene. Kráčala sama, dcéry Rebeka a Klára boli niekoľko krokov pred ňou. Pani Matovičová fotografom nevenovala ani pohľad a sám minister financií zrejme využil východ pre držiteľov diplomatických pasov. Aj do Trnavy sa viezli v dvoch rozdielnych autách, uvádza Pluska.

___________________

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik