Chudák Heger! NEUVERÍTE na čo zrejme míňa peniaze
01 | 09 | 2022 I Ivan Mihale

Aké stavy musí prežívať premiér SR Eduard Heger, keď sa uchýli k takémuto činu? Alebo sa len pomýlil a je premiérom akejsi ázijskej krajiny? Žiaľ, iné vysvetlenie tento prešľap asi mať nebude. O čo ide?

Zdanlivá popularita

Zdá sa, že premiér Heger, si dokonale užíva svoju "popularitu" nielen medzi ľuďmi ale aj na sociálnej sieti. Jeho príspevky dosahujú obrovské počty "páči sa mi to". Problém však nastane ak si to preveríte a zrazu zistíte, že to tak celkom nie je. Pán premiér si za popularitu zrejme platí! Snaží sa tak navodiť dojem, že to niekoho zaujíma?

V príspevku Eduarda Hegera, kde ostrými slovami útočí na Roberta Fica(SMER- SD) a Milana Uhríka (Republika) a poukazuje na to, že s fašistami sa neoslavuje SNP, nevládne a nepodávajú sa ruky, je obrovské množstvo lajkov od ázijských užívateľov.

Zdroj: prinscreen príspevku na FB Eduard Heger

Tento jav je bežný v dvoch prípadoch:

1. Keď pôsobíte v Ázii a teda väčšina vašich sledujúcich je z Ázie

2. Keď ste nepopulárna osoba, ktorá si nedokáže získať na Facebooku lajky od skutočných ľudí.

Skutočne zašiel premiér Heger tak ďaleko, že je ochotný míňať peniaze aby si kúpil lajky?! Popularita sa však kúpiť nedá!

Prečo kvília Veronika Remišová a Juraj Šeliga?
Slávnostná schôdza parlamentu, ktorá sa konala pri príležitosti 30. výročia prijatia Ústavy SR priniesla momenty, ktoré opäť rozvírili vzťahy medzi koalíciou a opozíciou. Pri príležitosti 30. výročia prijatia Ústavy SR sa v historickej sále... Čítať ďalej
01 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik