Prečo kvília Veronika Remišová a Juraj Šeliga?
01 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová

Slávnostná schôdza parlamentu, ktorá sa konala pri príležitosti 30. výročia prijatia Ústavy SR priniesla momenty, ktoré opäť rozvírili vzťahy medzi koalíciou a opozíciou.

Pri príležitosti 30. výročia prijatia Ústavy SR sa v historickej sále Slovenskej národnej rady (SNR) prítomným prihovoril aj predseda Smeru-SD, Robert Fico, jeden z tých, ktorí ju presne v tej istej miestnosti prijímali.

"Môžete to zhodnotiť, ako chcete, ale ja vás chcem poprosiť o potlesk pre dvoch ľudí. Pre pána predsedu vtedajšej SNR pána prezidenta Ivana Gašparoviča a pána predsedu vtedajšej vlády Slovenskej republiky pána Mečiara, že to zobrali do svojich rúk," vyzval prítomných v prejave Robert Fico.

Fico žiadal potlesk pre Mečiara a Gašparoviča
Pri príležitosti 30. výročia prijatia Ústavy SR sa v historickej sále Slovenskej národnej rady (SNR) prítomným prihovoril aj predseda Smeru-SD, Robert Fico, jeden z tých, ktorí ju presne v tej istej miestnosti prijímali. Bol pri tom Na úvod... Čítať ďalej
01 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Veronika Remišová a Juraj Šeliga reagujú

"Totálne diskreditovaný Mečiar ako čestný hosť a zextrémizovaný Fico v priamom prenose uráža hlavu štátu. Takto hanebne dopadlo 30. výročie Ústavy SR v Národnej rade," uviedla Veronika Remišová na sociálnej sieti.

"Zneužiť oficiálne oslavy dňa ústavy na “útok” proti prezidentke za to, že rešpektuje ústavu je hanebné! Čo však čakať od Roberta Fica...," uviedol na sociálnej sieti Juraj Šeliga.

Za Igora Matoviča! Jozef Pročko odkázal Zuzane Čaputovej: Začnite s vysťahovaním!
Jozef Pročko (OĽaNO), poslanec NR SR, je presvedčený, že radcovia, ako nazval poradcov prezidentky Zuzany Čaputovej by sa mali vysťahovať. V duchu straníckeho, nepísaného hesla sa zastal predsedu hnutiu OĽaNO, Igora Matoviča, ktorého je členom aj... Čítať ďalej
01 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik