Gustáv Murín: Zdochýnajúca kobyla kope!
01 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Spisovateľ a vedec Gustáv Murín sa na sociálnej sieti rozčúlil nad konaním ministra financií a predsedu OĽaNO Igora Matoviča.

Nebolo toho dosť?

"Psychopatovič ešte (po tom všetkom, čo napáchal, s následkami na zdraví, živote a životnej úrovni občanov tohto štátu) skúša sprosté triky: Ja si pamätám, že už pred mesiacom nechal Slovensko polepiť billboradami so samochválou ževraj vybavil príspevk 200 eur na rodinu??! A čo sa DNES dozvedáme?" Pýta sa publicista.

Z ministerstva do straníckych vôd?
Kým demisia ministrov za SaS nie je "na stole prezidentky", nie je úplne stopercentná. Minister zahraničných vecí SR Ivan Korčok si už zrejme plánuje inú budúcnosť. Stranícku. 30 rokov v diplomacii „Potrebujem si urovnať niektoré veci a... Čítať ďalej
01 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Až teraz je špajza prázdna

"Tých 200 eur (a mnohé iné ničím nepokryté, lebo nekontorolovaný sociopat vyprázdnil štátnu pokladňu na jeho osobné exhibície) sú DNES vraj podmienkou, aby konečne odišiel na hnojisko politickej scény (časť založil už v parlamente, bude tam ako doma)? A ten Matovič-papagáj Heger drzo vyhlási, že kto na to nepristúpi nechce pomôcť občanom Slovenska, ale ním vedená vláda dnes opakovane nevyriešila podstatné zmeny riešiace energetickú krízu, ktoré sú akútnejšie, ale Psychopatovičovi sa to nehodí?" Rozhorčuje sa Murín.

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik