Dagmar Kramplová: Vláda je v rozpade. Chce to predčasné voľby
01 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Dagmar Kramplová, predsedníčka Krajskej organizácie SNS v Bratislave reaguje na situáciu, ktorá vznikla v deň vypršania ultimáta SaS. Nič iné sa podľa nej nedalo čakať, píše na sociálnej sieti.

Jediné riešenie

"Áno priatelia, je tu 31. august 2022 a nič iné ako to, čo sme dnes videli, sa nedalo čakať. Nejdem hodnotiť to, čo má znamenať tento dnešný vládny cirkus a divadlo. Reálne, táto vláda sa rozpadáva od kedy vznikla a každý normálny človek vidí, že takáto vláda nemala na Slovensku nikdy ani vzniknúť. Jediné riešenie - predčasné voľby," píše Kramplová na úvod.

Predlžovanie platnosti technickej a emisnej kontroly sa končí
Predlžovanie platnosti pravidelnej technickej a emisnej kontroly sa k strede končí. Bratislavská polícia na to upozornila na sociálnej sieti. Platnosť kontroly bola pre pandémiu ochorenia COVID-19 predĺžená o tri mesiace. Polícia ozrejmila, že ak... Čítať ďalej
31 | 08 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Všetko jedno

"Je úplne jedno, či odíde skôr Matovič alebo Sulík a je úplne jedno, kto skôr odnesie prezidentke do podateľne demisiu (alebo kto jej ju pošle poštou z dovolenky). Rovnako je úplne jedno, aké podmienky si najnovšie dáva akože-premiér Heger. Úprimne, ja sa nejakými hegerovskými podmienkami už vôbec nejdem ani zaoberať, ani zaťažovať, ani ich nebudem analyzovať a dokonca ich nebudem ani čítať, a to isté odporúčam aj vám, lebo táto vláda jednoducho nefunguje a nerieši to najdôležitejšie, čo nás na Slovensku aktuálne čaká a to je zdražovanie energií pred nadchádzajúcou zimou," upozorňuje politička.

Iné riešenie nevidí

"Ak vláda nefunguje, jediné normálne riešenie sú predčasné voľby a to čím skôr. Rovnako zbytočné ako celé doterajšie rozhovory medzi SaS a OĽaNO sú všetky diskusie s prezidentkou. Ak sú jediné riešenie predčasné voľby, prezidentka by mala prestať strácať čas diskusiami s Hegerom a Kollárom a okamžite by mala vystúpiť v parlamente s tým, že vyzýva poslancov, aby umožnili konanie predčasných volieb! Ak sa prezidentka tvári, že citlivo vníma a dodržuje Ústavu SR, mala by v predvečer Dňa Ústavy SR urobiť presne toto," analyzuje správanie hlavy štátu krajská predsedníčka SNS.

"Slovensko potrebuje národnú vládu, ktorá bude stáť na strane občanov SR, nie vládu, ktorá sa zaťažuje večnými hádkami a dokáže sa zhodnúť akurát na tom, čo jej nadiktuje americká ambasáda," upozorňuje na záver Dagmar Kramplová.

Zomrela Kráľovná sŕdc, zaznelo pred štvrťstoročím z médií (+foto)
Lady Diana, občianskym menom Diana Frances Spencer, princezná z Walesu v Paríži tragicky zahynula 31. augusta 1997. Kamoška princov Narodila sa 1. júla 1961 v anglickom Sandringhame. Jej rodičia mali dom prenajatý od kráľovskej rodiny a tak sa v... Čítať ďalej
31 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik