Rado Baťo: Heger, Matovič a rozpočtová paródia patria na politické smetisko
31 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Ak niekto potreboval tisíce uistenie v poradí, že Matovič je zákerný psychopat, dnešné desatoro podmienok pre Sulíka na poslednú chvíľu tomu vrchovate poslúžilo," myslí si Rado Baťo, bývalý novinár. Je presvedčený, že okrem toho, že Heger s Matovičom si zaslúžia poslať tam, kam dávno patria, oplatí sa pozastaviť aj nad obsahom ich požiadaviek.

"O čo psychopatovi naozaj ide...," píše Rado Baťo na sociálnej sieti.

Pozornosť si podľa bývalého novinára zaslúžia dva body.

"Po prvé, psychopat od Sulíka požaduje, aby sa SaS zaviazala podporiť ďalšie rozhadzovanie peňazí v réžii OĽaNO a Sme rodina, ale zároveň sa zriekla vlastných požiadaviek na rozpočet," vysvetľuje Baťo.

"Po druhé, najzaujímavejší z celého psychopatovho destatora je zdanlivo najnudnejší bod: požiadavka, aby SaS podporila zákon o rozpočtovej zodpovednosti," dodáva.

AKTUALITA: Koaličná kríza vrcholí
Už čoskoro by sme sa mali dozvedieť, ako a v akej zostave bude pokračovať koalícia. Nič ale ešte nie je isté, správu AKTUALIZUJEME. 17:30- Líder Hlasu-SD Peter Pellegrini vyzval všetkých poslancov Národnej rady (NR) SR, aby podporili návrh novely... Čítať ďalej
31 | 08 | 2022 | Ivan Mihale

Prečo?

"Ono sa o tom popri palmičkách nehovorí, ale vláda so psychopatom na čele rezortu financií sa rúti do politickej a rozpočtovej pohromy," vysvetľuje Baťo.

"Ak by aj Hegerova menšinová vláda bez SaS nejakým zázrakom prežila nasledujúce mesiace, budúci rok jej končí povolebná výnimka na sankcie vyplývajúce z dlhovej brzdy. Keďže verejný dlh vyskočil nad povolenú hranicu, vláda bude musieť:požiadať parlament o dôveru, viazať približne 600 miliónov eur (3% vybraných výdavkov) v rozpočte 2023, predložiť návrh vyrovnaného rozpočtu na rok 2024," dodáva bývalý novinár.

OĽaNO má plán! Tí, ktorí sú proti hovoria o vydieraní! Pozrite si reakcie
Strana OĽaNO našla riešenie! Predstavila svoje požiadavky, ktorým podmienila odstúpenie Igora Matoviča (OĽaNO), ministra financií. OĽaNO zverejnilo 10 požiadaviek, ale Richard Sulík už demisiu prezidentke Zuzane Čaputovje podal. Tí, ktorí sledujú... Čítať ďalej
31 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Slovensko čaká nielen veľký politický, ale aj rozpočtový bordel

"Ak by aj Hegerova menšinová vláda nejakým zázrakom prežila hlasovanie parlamentu o dôvere, bola by prinútená nielen ukončiť rozhadzovanie peňazí, čo je dobre, ale prijať aj najreštriktívnejší rozpočet v histórii krajiny, čo je vzhľadom na súčasnú krízu katastrofa. Vo volebnom roku. Potrebujú zmeniť zákon, a to ústavnou väčšinou," myslí si Rado Baťo.

"Slovensko čaká nielen veľký politický, ale aj rozpočtový bordel, aký tu bol naposledy za Mečiara. A Matovič s Hegerom nerobia nič iné, iba si zachraňujú vlastný zadok. Je vo verejnom záujme, aby obaja rýchlo a navždy odišli na politické smetisko, a s nimi aj táto pripečená paródia na vládnutie," konštatuje v závere príspevku na sociálnej sieti Rado Baťo.

Prekvapivé výsledky prieskumu! Kto môže za vojnu na Ukrajine?
Počet ľudí, ktorí považujú Rusko za zodpovedné za vypuknutie rusko-ukrajinskej vojny, od marca neustále klesá. Čoraz viac ľudí obviňuje z vypuknutia vojny Ukrajinu. Dokonca aj Spojené štáty americké môžu byť zodpovedné za ruskú vojnovú agresiu.... Čítať ďalej
31 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik