Exministera Galka zrejme premohol strach a vzal to útokom! Dostal to Fico a Pellegrini
23 | 08 | 2022 I Eka Balaskova

Bývalý minister Ľubomír Galko na Facebooku porovnáva Roberta Fica a Petra Pellegriniho, no nevidí v nich rozdiel.

Mafoši

"Ešte raz a zrozumiteľne. Medzi Robertom Ficom a Petrom Pellegrinim nie je rozdiel. Jeden smerák, druhý smerák. Jeden zlodej, druhý zlodej. Jeden mafoš, druhý mafoš," píše exminister Galko. Rozdiel vidí v tom, že Peter Pellegrini je väčší oportunista, ktorý sa pod tlakom médií "točí, ako ventilátor". To však Galko nepovažuje za poľahčujúcu okolnosť.

Kozmetické rozdiely

Galko vyčíta práve médiám, že sa nás snažia oblbnúť trikmi, či relativizovať.

"Snažia sa vyrábať medzi týmito dvoma lotrami nejaké kozmetické rozdiely a legitimizovať Petra Pellegriniho. Proste tlačia do vlády mafiána a smeráka a jeho mafiánsku a smerácku družinu," vyčíta Galko médiám.

Bude sa Čaputová červenať?! Danko trafil klinec po hlavičke
Slovenská národná strana vyzvala prezidentku Zuzanu Čaputovú, aby svoj augustový plat venovala na charitu. Celý mesiac podľa Andreja Danka nerobí nič. Imituje prácu "Slovensku hrozí najväčšia energetická kríza, vláda sa rozpadá a prezidentka... Čítať ďalej
23 | 08 | 2022 | Eka Balašková

Nesmieme zabudnúť

"Je to z ich strany odsúdeniahodné konanie, je to z ich strany neospravedlniteľné pošliapavanie pamiatky jedného z nich - nebohého Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej," pripomína bývalý minister. 

Pozor aj na Jankovskú!

Ešte pred pár dňami si pán exminister všimol príchod Moniky Jankovskej na súd. Necíti k nej nenávisť a praje jej len veľa zdravia a spravodlivý trest.

"Nech sú však tieto zábery dokonalou výstrahou do budúcnosti jej podobným, ktorí by chcel žiť tak podlý život a tak ubližovať iným ľuďom, ako to robila ona, keď mohla," pripomenul. 

Obrovský problém samospráv. Primátor Galanty zavádza opatrenia
Vysoké ceny energii, nižšie výnosy z daní a zvyšovanie kompetencií ženú mnohé samosprávy do krachu, či nútenej správy. A tak sú nútené šetriť, mnohé aj na službách občanovi. Inak tomu nebude ani v Galante. Všeobecná situácia Na vážnosť situácie... Čítať ďalej
23 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

"Treba to neustále pripomínať, aby sme vedeli, o čo sa momentálne hrá, ak to tu celé v najbližších dňoch dr*ne a hentí sa vrátia k moci, môžeme o takýchto procesoch a nejakej spravodlivosti a právnom štáte len snívať," podotýka Galko v inom statuse.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik