Kaliňák: Siloví ministri? Jeden futruje armádu USA a druhý - škoda slov
20 | 08 | 2022 I Eka Balaskova

Je to absurdné, ale skôr nebudú mať Slováci na chlieb, ako média zlomia palicu nad touto vládou. Podpredseda Smeru-SD Erik Kaliňák vo svojom videu upozorňuje na ceny, ktoré čakajú Slovákov čo nevidieť. Médiá však podľa neho majú stále ružové okuliare.

Vláda nerobí skutočne nič

Erik Kaliňák vysvetľuje, že celé leto vláda pre občanov nerobí nič - nezasadá vláda, neprijímajú sa zákony, ani opatrenia tak, ako to vidíme v okolitých krajinách, ktoré v plnom nasadení bojujú proti zdražovaniu a inflácii. 

Sladký život cudzích vojakov

"Zrazu Naď udrie 20 miliónov zo slovenského rozpočtu na stanové mestečko na Lešti pre cudzích vojakov. A teraz sa podržte - aby im osladil ich prítomnosť na Slovensku, rovno pre nich nakúpil sladkosti za viac, ako dvestotisíc eur," nevychádza z údivu Kaliňák. 

Screenshot z videa na FB stránke Erika Kaliňáka

Nevídaný cynizmus

Kaliňák pripomína, že toto sa deje v čase, kedy sa kôvli cenám energií zatvárajú desiatky pekární, či iných podnikov na Slovensku, samosprávy škrtia svoje rozpočty, kde sa dá, prestáva sa poskytovať základná zdravotná starostlivosť. 

"Toto je cynizmus, ktorý som nezažil," rozhorčuje sa poslanec za Smer-SD.

Mladý Sulík reaguje na Žilinku: Budeme najbezpečnejšou sociálnou sieťou!
Pred nedávnom médiami prebehla informácia, že syn Richarda Sulíka Filip je spoluzakladateľom sociálnej siete, na ktorej ľudia plnia miestami šialené výzvy iných ľudí, čím si môžu zarobiť. Nie práve v pozitívnom slova zmysle na ňu reagoval aj... Čítať ďalej
20 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Mentálne neposunutý minister vnútra

"Prešlo už desať rokov odvtedy, čo Mikulec, ešte ako riaditeľ vojenskej spravodajskej služby dohodil biznis za stoštyridsaťtisíc eur SBSke, ktorú viedol jeho brat, odvtedy sa Mikulec mentálne absolútne nikam neposunul. A tak od augusta stráži nemocnicu ministerstva vnútra za státisíce nová SBSka s priamym prepojením na Mikulcovho brata," upozorňuje Erik Kaliňák.

Na čo myslia ministri?

Preto je podľa neho jasné, že vláda padá a títo "chlapci" myslia už len na svoje politické dôchodky. Minister Naď si podľa neho pripravuje svoje pôsobenie v politických štruktúrach. Kaliňák pripomína len niekoľko dôkazov, ako odovzdanie nášho vzdušného priestoru USA, darovanie S300 a mnoho ďalších.

"No a Mikulec ide presne podľa hesla "Kto nekradne, okráda vlastnú rodinu." Tieto informácie v médiách nenájdete. Tie celé leto horúčkovito riešia a hlavne vymýšľajú, ako túto vládu udržať pri moci, len nech podvodníci ostanú na svojich stoličkách," konštatuje Kaliňák.

Ešte prasa celé, mainstream už rozdáva výslužku
OĽaNO deklarovalo, že na dnešnú koaličnú radu ide s úmyslom zachrániť koalíciu aj so SaS. Podľa niektorých médií sú ministerské posty však už prerozdelené. Portál noviny.sk televízie JOJ má svoju predstavu tiež. OĽaNO v tom má (vraj)... Čítať ďalej
20 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

"Je to absurdné, ale slovák skôr nebude mať na chlieb, než médiá zlomia palicu nad touro vládou," uzatvára člen predsedníctva Smeru-SD.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik