Ešte prasa celé, mainstream už rozdáva výslužku
20 | 08 | 2022 I Eka Balaskova

OĽaNO deklarovalo, že na dnešnú koaličnú radu ide s úmyslom zachrániť koalíciu aj so SaS. Podľa niektorých médií sú ministerské posty však už prerozdelené. Portál noviny.sk televízie JOJ má svoju predstavu tiež.

OĽaNO v tom má (vraj) jasno

Deklarujú, že by chceli dovládnuť v riadnom termíne a v pôvodnom zložení koalície. No TV JOJ údajne má informácie, že najväčšia koaličná strana bude mať záujem obsadiť post ministra školstva, ktorý momentálne spravuje SaS a Branislav Gröhling. Ministerstvo kultúry je už tradične akousi popoluškou - o tento post nebýva ktovie aký záujem, no na poste by mala údajne Natáliu Milanovú vystriedať poslankyňa za OĽaNO a členka výboru pre kultúru a médiá Monika Kozelová. 

Na poplach sme bili už dávno! Skončí aj Duslo?
Bude musieť ministerstvo hospodárstva priznať ďalšiu katastrofu pre slovenský priemysel? Pozastavenie výroby u najväčšieho zamestnávateľa v okrese Šaľa - Duslo, jeho zamestnancov, ale i vedenie máta už dlhší čas. Zdá sa, že túto fabriku čaká osud... Čítať ďalej
20 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

V hre aj rezort spravodlivosti

Tu má JOJ informácie, že sa o post ministra spravodlivosti budú uchádzať Juraj Šeliga (Za ľudí) a Milan Vetrák (OĽaNO) 

"Neviem, odkiaľ je tá informácia, lebo aktuálne sa tou otázkou nezaoberám. Venujem sa čo najlepšie práci vo funkcii predsedu ústavnoprávneho výboru a verím, že sa premiérovi podarí niečo vymyslieť na zachovanie štvorkoalície," vyjadril sa Milan Vetrák pre Noviny PLUS TV JOJ. 

Rozhorčená Kozelová

Prideľovanie postov novinármi v čase, keď ešte nič nie je isté, si všimla aj poslankyňa, ktorá by sa podľa TV JOJ mala ujať postu ministerky kultúry. Na svojej sociálnej sieti na článok JOJky reagovala  nasledovne:

Reakcia Moniky Kozelovej na sociálnej sieti

Rokovania na Bôriku

V čase prípravy tohto článku rokovania na Bôriku ešte neskončili. Nič teda nie je isté. Počkajme si teda spolu na to, ako skončia a či sa vízie mainstreamu naplnia.

Pred posledným rokovaním posiela strana SaS odkaz!
Vládna kríza vrcholí a stala sa z nej AJ "facebooková statusová prestrelka". OĽANO by malo na pravdepodobne poslednom rokovaní zástupcov vládnych strán ponúknuť strane Sloboda a Solidarita (SaS) viacero návrhov a mechanizmov, ako riešiť situáciu v... Čítať ďalej
19 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik