Belousovová: Vláda nás bude "zachraňovať" do posledného centu, ktorý v tej prázdnej špajze ešte nájde
20 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Neviem ako ostatní, ale ja som už unavená z tej skoro dvojročnej permanentnej vládnej krízy, posťažovala sa národniarka Anna Belousovová na sociálnej sieti. No treba podľa nej pozorne čítať statusy Igora Matoviča a zistite, že na Slovensko má prísť 26 miliárd eur z eurofondov! Celkom dobré lepidlo, ktoré drží "obyčajných diletantov" na vládnych stoličkách.

"Ani poriadne nesledujem, čo povedal Matovič, Sulík, či Kollár. Ono to ani nie je podstatné, pretože celá vládna kríza, ktorá vrcholí práve tieto dni až týždne, má úplne jednoduché vysvetlenie," myslí si politička.

Podľa Belousovovej ide v podstate o to, že Sulík sa rozhodol, že balí kufre kvôli tomu, lebo vie, že sa blíži veľmi zlé a ťažké obdobie a on sa potrebuje zbaviť zodpovednosti za stav, do ktorého Slovensko aj on dostal svojou neschopnosťou.

"Preto zámerne kladie také podmienky pre svoje zotrvanie v koalícii, o ktorých vie, že Matoviča a spol. akurát tak naštvú. Jednoducho Sulík by rád ostal za pekného, lebo ráta s tým, že sa mu ešte môže v politike zadariť," zamýšľa sa národniarka.

Telenovela pokračuje: Oddych vlády na Bôriku alebo ďalšie premrhané koaličné stretnutie
Všetko speje k tomu, že podáme demisiu. Takto sa vyjadril líder strany SaS a minister hospodárstva Richard Sulík po sobotnom (20.8.) koaličnom stretnutí vo vládnom hoteli Bôrik, píšu Hospodárske Noviny. Kto by to čakal? "Všetko speje k tomu, že k... Čítať ďalej
20 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Je zaujímavé, že pred zodpovednosťou utekajú tí, ktorým sa doteraz celkom darilo

"Napríklad minister Naď najskôr urobil v rezorte obrany historicky najväčšie nákupy vojenskej techniky a následne zistil, že je z politiky znechutený. Tiež Sulík najskôr predal Nemcom Východoslovenskú energetiku a následne začal byť nespokojný s Matovičom. No ňoky mu šúľal ešte pred týmto biznisom....," tvrdí Belousovová.

Zaujímavé zhody

"Až má človek pocit, že neodchádzajú z tých funkcií vo veľkom naprázdno," myslí si politička a dodáva, že druhá strana tiež melie na tlačovkách o Slovensku a záchrane nás všetkých.

"No treba pozorne čítať statusy Matoviča a zistite, že na Slovensko má prísť 26 miliárd eur z eurofondov! Celkom dobré lepidlo, ktoré drží "obyčajných diletantov" na vládnych stoličkách aj za cenu menšinovej vlády, o ktorej, ako alternatíve, hovoril Heger práve dnes. Preto nás budú "zachraňovať" do posledného centu, ktorý v tej prázdnej špajze nájdu," predpovedá vývoj Belousovová.

"A odídu len keď budú musieť. Pod tým "musieť" si predstavte, čo len chcete. Peniaze, peníze, dengy, bubáky to je to, o čo im ide v prvom aj poslednom rade," uzavrela národniarka.

Sulík: Také chaotické vládnutie som nezažil
Ďalšie koaličné stretnutie skončilo fiaskom a najnovšiu vládnu krízu nevyriešilo, ba ani nikam neposunulo. Sulíkovci pevne stoja za svojim slovom a ako sa zdá OĽaNO stojí za svojim predsedom. Sulík je ochotný skončiť vo funkcii ministra Líder SaS... Čítať ďalej
20 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik