Ramzan Kadyrov pehovoril na Telegrame k ukrajinskému prezidentovi
19 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

Ramzan Kadyrov, vodca Čečenov na sociálnej sieti Telegram uviedol, že: "...Zelenskyj je králik v klietke, chovaný Západom pre mäso a kožušinu," cituje maďarský portál Mandiner.hu.

"Podľa čečenského vodcu hrá ukrajinský prezident svoju najlepšiu rolu v celej svojej hereckej kariére," píše Mandiner.hu.

„Krvavá pomsta Čečencov nie sú stredoveké relikvie, ako si to predstavujú európski liberáli“, pretože podľa nich „ide o najúčinnejší nástroj proti agresii a ľahkomyseľnostim," cituje Mandiner.

Vo svojom príspevku ďalej hovorí, že: "...áno, Nacistov v Azove čaká nepríjemný koniec. Zľutovania pre nich nebude. Čečenci sa nezastavia pred krvnou pomstou,“ oznamuje Kadirov na Telegrame.

"Nech sa skončí špeciálna operácia na Ukrajine akokoľvek, každý z nich bude zodpovedný za zverstvá spáchané nielen na ruskom ľude, ale aj na ukrajinskom ľude..." a dodáva: "...takúto krvnú pomstu možno prisahať aj proti Zelenskému."

"Zelenskyj je králik v klietke, chovaný Západom pre mäso a kožušinu,"  píše podľa Mandiner, vo svojom príspevku a dodáva, že: "...ukrajinský prezident teraz hrá svoju najlepšiu rolu v celej svojej hereckej kariére".

Nemecký zelený politik: Načo sa sprchovať, stačí mokrá handrička
Zaručené tipy, ako ušetriť predniesol nemecký zelený politik: Winfried Kretschmann, predseda vlády nemeckej spolkovej krajiny Bádensko-Württembersko. "Stačí, keď sa namiesto sprchovania utrieme mokrou handričkou," prináša jeho vyjadrenie maďarský... Čítať ďalej
19 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik