Nemecký zelený politik: Načo sa sprchovať, stačí mokrá handrička
19 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

Zaručené tipy, ako ušetriť predniesol nemecký zelený politik: Winfried Kretschmann, predseda vlády nemeckej spolkovej krajiny Bádensko-Württembersko. 

"Stačí, keď sa namiesto sprchovania utrieme mokrou handričkou," prináša jeho vyjadrenie maďarský portál Mandiner.hu.

Predseda vlády nemeckej spolkovej krajiny Bádensko-Württembersko Winfried Kretschmann navrhol, aby sa Nemci namiesto sprchovania utierali mokrou handričkou, aby ušetrili elektrinu a plyn, uvádza Südwest Presse.

"Väčšinou vykurujeme len jednu miestnosť. Je tiež zdravšie, ak nie je všade v dome rovnaká teplota. Navyše sa nemusíte stále sprchovať, žinka je tiež užitočný vynález," vysvetlil Kretschmann svoje tipy na sporenie.

Putin a Si Ťin-pching vraj prídu na summit G20 na Bali
Ruský prezident Vladimir Putin a najvyšší predstaviteľ Číny Si Ťin-Pching sa v novembri zúčastnia na summite krajín G20 na indonézskom ostrove Bali, uviedol v piatok poradca indonézskeho prezidenta Andi Widjajanto. TASR čerpala zo správy agentúry... Čítať ďalej
19 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik