Matúš Šutaj Eštok: Keď ide o Matovičovu stoličku, idú všetky záujmy Slovenska bokom
14 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Matovič je prilepený k ministerskému kreslu a Sulíkovi to vyhovuje. Napriek tomu, že na verejných financiách už tento daňový podvodník napáchal miliardové škody, neodíde ani omylom. Keď ide o jeho stoličku, idú všetky záujmy Slovenska bokom," myslí si Matúš Šutaj Eštok (Hlas - SD), nezaradený poslanec NR SR.

"Igor Matovič presne ukazuje, ako mu záleží na Slovensku a ako na jeho vlastnom kresle. Na jednej strane straší katastrofou, ktorá vraj Slovensko čaká po odchode tejto diletantskej vlády, no na druhej strany mu ani nenapadne predísť tomu tak, že by z kresla ministra financií odišiel," vysvetľuje na sociálnej sieti Šutaj Eštok, ktorý reaguje na ďalšiu vládnu krízu.

"Napriek tomu, že na verejných financiách už tento daňový podvodník napáchal miliardové škody, neodíde ani omylom. Keď ide o jeho stoličku, idú všetky záujmy Slovenska bokom," dodáva Šutaj Eštok.

Boris Kollár priznal, že koalícia nezvláda vládnutie! Diskutoval s Robertom Ficom
Rokovanie o budúcnosti štvorkoalície bude ešte ostré. V nedeľnej diskusnej relácii TA3 V politike to pripustil predseda Národnej rady SR a šéf hnutia Sme rodina Boris Kollár. O možnosti predčasných volieb uviedol, že sa do toho "absolútne... Čítať ďalej
14 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Richardovi Sulíkovi to úplne vyhovuje

"Po nesplnení svojej podmienky z vlády odíde a nechá Slovensko napospas brutálnemu rastu cien energií a nedostatku plynu, ropy a elektriny. Dobre vie, že Slovákov čaká krutá zima, nuž uteká od zodpovednosti kade ľahšie," hodnotí ďalej postoj prestaviteľov koalície k vzniknutej kríze poslanec NR SR.

Výsledok?

"Obaja diletanti dosiahnu svoje, a bežný človek ostane tak ako doteraz úplne bez pomoci štátu v možno najťažšej energetickej, finančnej a hospodárskej kríze, aká Slovensko čaká. A bude to tak dovtedy, kým k moci nenastúpia kompetentná a stabilná vláda, s elementárnou zodpovednosťou voči slovenským občanom," konštatuje v závere príspevku Šutaj Eštok.

Igor Matovič a Robert Fico sa pustili do seba na sociálnej sieti
Vláda už nemá nárok na existenciu, myslí si Robert Fico (SMER - SD) a poukazuje na to, že vláda by už neexistovala, keby nemala podporu médií a vybraných novinárov. Pravdepodobne na tento Ficov odkaz reaguje Igor Matovič (OĽaNO). Aj Fico, aj... Čítať ďalej
14 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik