Vodca Čečenov Ramzan Kadyrov: Západ zrejme stále nechápe jednu vec
14 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

Vodca Čečenov Ramzan Kadyrov odkázal západným krajinám prostredníctvom sociálnej siete Telegram. Západ podľa neho zrejme stále nechápe jednu vec. Vysvetlil, čo by mali podľa neho západní politici prehodnotiť.

Západné krajiny by mali prehodnotiť svoje vzťahy s Ruskom: „...ktoré sa za posledných dvadsať rokov stalo zoceleným štátom so silnou politickou štruktúrou...,“ napísal podľa portálu Index, na svojom telegramovom kanáli vodca Čečenov, Ramzan Kadyrov.

Západný svet podľa neho zrejme stále nechápe jednu vec.

"Dnešné Rusko nie je Gorbačovova republika ani Jeľcinovo územie, postavené na prevratoch, deficitoch a bankrote, uviedol v príspevku.

"Rusko je teraz silné a mocné, preto by západní politici nemali prehodnotiť stratégiu jeho kolapsu, ale radšej spoluprácu s krajinou," dodal.

Napokon im Kadyrov poradil, aby sa naučili spriateliť sa s Ruskom „kvôli zdravie svojich zubov,“ cituje portál Index.hu.

Na Taiwane ďalší US kongresmani. Čo na to Čína?
14. augusta na Taiwane pristála delegácia piatich členov amerického Kongresu. Podľa denníka Pravda majú v najbližších dňoch vyjednávať s tamojšími najvyššími predstaviteľmi, informuje Pravda, ktorá sa odvoláva na informácie svetových agentúr. 12... Čítať ďalej
14 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik