Igor Matovič a Robert Fico sa pustili do seba na sociálnej sieti
14 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

Vláda už nemá nárok na existenciu, myslí si Robert Fico (SMER - SD) a poukazuje na to, že vláda by už neexistovala, keby nemala podporu médií a vybraných novinárov. Pravdepodobne na tento Ficov odkaz reaguje Igor Matovič (OĽaNO). Aj Fico, aj Matovič poukazujú na zaujaté médiá. Čo si odkázali cez sociálne siete?

"Ľudia už potrebujú konečne počuť, čo ide vláda urobiť s cenami energií a zdražovaním, pretože nikoho netrápia ich osobné hádky. Faktom je, že táto vládna katastrofa by už neexistovala, keby nemala podporu médií a vybraných novinárov, ktorí aj to najväčšie zlyhanie vedia prehliadnuť a otočiť proti opozícii," píše Robert Fico.

"Spravodlivosť by bola veľmi rada, ak by si človek, ktorý ju vydal do područia nitrianskej mafie, prestal o ňu vytierať obsah svojich otvorov. Štvanica zaujatých novinárov od prvého dňa, keď zostali mimo ich vysnívanci, voči nepohodlným členom vlády a koalície spôsobila plíživú legitimizáciu absolútneho Zla. Gratulujem," píše Igor Matovič.

Maďarský portál Index, cituje Roberta Fica
Maďarský spravodajský portál Index.hu cituje Roberta Fica "Zelenského treba zastaviť," píše Index.hu. Predseda Smeru-SD ostro kritizoval vládu za podporu Ukrajiny vo vojne. Sankcie proti Rusku sa najviac dotýkajú krajín strednej a východnej... Čítať ďalej
14 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik