Maďarský portál Index, cituje Roberta Fica
14 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová
Maďarský spravodajský portál Index.hu cituje Roberta Fica

"Zelenského treba zastaviť," píše Index.hu.

Predseda Smeru-SD ostro kritizoval vládu za podporu Ukrajiny vo vojne. Sankcie proti Rusku sa najviac dotýkajú krajín strednej a východnej Európy a Slovensko je medzi najviac poškodenými , píše podľa Index, aj maďarský portál Új Szó.

"Dosť bolo toho, čo robí Volodymyr Zelenskyj - vysvetlil bývalý predseda vlády v jednej z diskusných programov TA3. Robert Fico sa domnieva, že sankcie zavedené proti Rusom môžu za nedostatok plynu a ropy v zime, ale aj za infláciu a prudký rast cien.

Jeho debatný partner Boris Kollár sa naopak domnieval, že krajina postupuje správne, ak podporuje Ukrajinu. Vyzval tiež na čo najrýchlejšie ukončenie vojny zúriacej v krajine," píše Index.

Boris Kollár priznal, že koalícia nezvláda vládnutie! Diskutoval s Robertom Ficom
Rokovanie o budúcnosti štvorkoalície bude ešte ostré. V nedeľnej diskusnej relácii TA3 V politike to pripustil predseda Národnej rady SR a šéf hnutia Sme rodina Boris Kollár. O možnosti predčasných volieb uviedol, že sa do toho "absolútne... Čítať ďalej
14 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik