Belousovová: Miesto prezidentky tu máme hviezdu reality šou
12 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Takto sa to nerobí do psej matere! Verte, či nie, chcela by som naozaj úprimne odkázať tým, čo robia PR kampaň pani prezidentke: Robíte to čím ďalej tým horšie. Takýmto štýlom chce politička Anna Belousovová nasmerovať tých, ktorí sa starajú o prezentáciu našej hlavy štátu na verejnosti, na správnu koľaj.

"Už sme videli pani prezidentku v kroji. Už milión krát sme čítali, ako ju jej partner ľúbi. Už sme čítali ako rada sa rýpe v záhrade. Naposledy nám ponúkli "náhodne" video, kde sa pani turistka z Česka skoro zadusila od dojatia, že ju vidí naživo," vymenúva národniarka všeobecne známe tváre prezidentky Zuzany Čaputovej.

Prezident má byť predovšetkým štátnik

Druhým dychom však dodáva, že by chcela vyjadriť svoje pocity z celého toho šou slovami klasika: "Takto sa to nerobí do psej matere! Hlava štátu, prezident republiky nie je hollywoodska hviezda, ani celebrita slovenského šoubiznisu. Hlava štátu by mala byť v prvom rade štátnik! Štátnik, ktorý v ťažkej dobe spojí a povzbudí národ. Dodá mu silu a odvahu na prekonanie toho, čo žijeme a čo nás ešte len čaká."

Podľa Belousovovej sa však nič z toho nedeje. Prezidentkino PR skĺzlo niekde na úroveň účastníka markizáckej Farmy. "A vy, vážení PR odborníci nám namiesto štátnika ukazuje prestárlu pubetiačku, ktorá sa správa ako malé decko v cukrárni, ktoré sa nevie dojesť zákuskov. V tomto prípade ako "celebrita", ktorá si do nemoty vychutnáva pozornosť médií a verejnosti za každú cenu. Aj za cenu toho, že jej obraz sa stáva stále trápnejší a trápnejší," neberie si servítku pred ústa Belousovová.

Slovensko nepotrebuje ďalšiu hviezdičku reality šou

Politička tvrdí, že prezidentka by mala byť osobnosť, ktorá nepotrebuje lacno bojovať o popularitu takými trápnymi spôsobmi, ktorá formuje svoju dobu, má vízie, odvahu a vie definovať cieľ. A nie bábka, ktorá sa omylom ocitla na poste, na ktorý nedorástla.

"Takže páni Čaputová, je čas sa zobudiť a prestať sa hrať na celebritu z reality šou. Je čas riešiť to, čo vám z vašej funkcie prináleží a za čo ste koniec koncov platená," uzavrela Belousovová.

Čaká nás prezidentská svadba? Juraj Rizman má odpoveď
Ak patríte k tým občanom, ktorí počítajú mesiace, týždne, dni do prezidentských volieb, lebo si viete na tomto poste predstaviť niekoho pre vás vyhovujúcejšieho, tak verte - nie ste sami. Najväčším fanúšikom odpočítavania dní do konca... Čítať ďalej
12 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik