Čečenský vodca odkázal Ukrajincom
11 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

Ramzan Kadyrov, čečenský vodca poslal ukrajinskej armáde cez Telegram odkaz. Ukrajincom píše, že stále majú šancu zachrániť si život a vrátiť sa k svojim rodinám. Píše aj o plánoch Západu.

Čečenský vodca píše Ukrajincom, aby nenechali Západ zničiť ich krajinu.

"Odožeňte banditov a drogového prezidenta!" cituje Kadyrova, maďarský portál Index.hu.

Západ podľa Kadyrova hojne zásobuje zločincov rôznymi zbraňami, čo spôsobuje nenapraviteľné škody nielen ukrajinskému ľudu, ale aj mestám a obciam.

"Nepremeškajte poslednú šancu! Vstúpte do svedomia! Pre vás nie je všetko stratené!" Cituje čečenského vodcu Index, s odvolaním sa na portál Mandiner.

Kadyrov tiež uviedol, že majú v úmysle bojovať aj partizánskymi metódami a sú pripravení použiť akúkoľvek taktiku, ktorá môže priniesť najlepší výsledok.

Putinov priateľ Steven Seagal navštívil Donbas. Svet nepozná pravdu, hovorí herec
Niekdajšia hviezda akčných amerických filmov Steven Seagal, ktorý je v posledných rokoch známy aj ako prívrženec ruského prezidenta Vladimíra Putina, navštívil separatistami ovládanú časť regiónu Donbas na východe Ukrajiny. Okrem iného väzenia... Čítať ďalej
10 | 08 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik