Romana Tabak sa vrátila na "miesto činu" a opäť sa okúpala (FOTO)
10 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

Poslankyňa parlamentu Romana Tabak si pred pár mesiacmi vypočula ortieľ za kúpanie v tatranskom horskom potoku. Inšpekcia životného prostredia jej udelila peňažnú pokutu vo výške 500 Eur, ktorú uhradila. Pred pár dňami sa Tabak vrátila na "miesto činu" do Tatier a opäť sa okúpala. Dôvody sú tentokrát iné.

Romana Tabák koncom júla 2021 na svojom Facebooku zverejnila fotografiu, na ktorej sa kúpe v jednom z potokov Tatranského národného parku (TANAP). Neboli to síce Studenovodské vodopády ako spočiatku uviedla, no aj tento potôčik je chránený zákonom. Išlo konkrétne o Studený potok na území TANAP-u.

Čo videl Nostradamus
Všetci budú zasiahnutí: najdesivejšie predpovede Nostradama na rok 2022. Jeden z najväčších prorokov, Nostradamus, predpovedal budúcnosť už pred storočiami. Nie všetky predpovede sú jednoznačne pozitívne, keďže svet nie je rozdelený na... Čítať ďalej
09 | 08 | 2022 | Milan Laca

Romana Tabak sa vrátila do Tatier a opäť sa okúpala. Tu sú dôvody

"Poslankyňa po minuloročnom trapase nadviazala spoluprácu s TANAPom a spoločne Slovákov vzdelávajú, na akých miestach sa dá otužovať a aké pravidlá v Tatrách platia," píše portál Topky.

Poslankyňa mala aj sprievodcu. Sprevádzal ju zástupca TANAPu Peter Spitzkopf.

"Bojujete s imunitou? Začnite sa otužovať!" Vyzvala Tabak na sociálnej sieti. Dodala, že lokalita, kde sa tentokrát ponorila do vody je v Starej Lesnej - v okolí železného mosta ponad Studený potok! A zdieľala aj fotografiu!