Podľa súdu mal mlčať, no on zaútočil! "Chodí s frajerom na výletíky, na festivaly, okopáva stromčeky, ..."
08 | 08 | 2022 I Ivan Mihale

Muž, ktorému Krajský súd v Bratislave v plnom rozsahu potvrdil, že protiprávne zasahuje do práv prezidentky Zuzany Čaputovej, znovu udrel! Napriek tomu, že je povinný sa zdržať ďalších verbálnych útokov a šírenia nepravdivých informácií, poslanec Ľuboš Blaha (SMER-SD) vyjadril svoj názor. Reagoval tak na status prezidentky Čaputovej, ktorá na dovolenkovej fotografii spolu so svojím amantom Jurajom Rizmanom želá "pekné letné dni, veľa pohody všetkým ľuďom a celému Slovensku". Zdá sa, že si užívajú lásku, pokoj a blízkosť jeden druhého. Bude to tak aj po tomto statuse?

"HEGER A ČAPUTOVÁ DOKÁŽU LEN NENÁVIDIEŤ - NIČ INÉ NEVEDIA

Prepáčte, ale Čaputová s Hegerom si z ľudí už fakt robia srandu. Toto je naozaj vrchol!

1. Slovensko kolabuje, vláda je v troskách a Heger vypisuje trápne statusy o výrokoch mňa a Roberta Fica dakedy spred nášho letopočtu.

2. A Čaputová vešia zaľúbené fotky s frajerom. Slovákom, ktorí čelia rekordným cenám, želá pekné leto. Rozkošné.

3. Zaželajte im ešte peknejšiu zimu, pani prezidentka, aj kvôli vám tu všetci pomrzneme, lebo nebude ruský plyn.

4. S cencúľmi na nosoch budeme radostne tlieskať, ako sme s Putinom vybabrali. Prekrásny nový svet s našou ukrajinskou Zuzanou.

5. Len pripomínam, že export plynu tvorí v ruskom HDP len 2% - Putin nás môže v zime vypnúť a ani ho to nezabolí.

6. Hlavne, že vy tu napínate svaly a robíte z európskych občanov rukojemníkov vo vojne, ktorá sa nás nijako netýka.

7. To fakt nemajú Čaputová s Hegerom Boha pri sebe? Sú najvyšší ústavní činitelia. A namiesto toho, aby riešili vládnu krízu, dokola len útočia na Smer.

8. Fico a Blaha nemôžu za vaše pokašľané životy, vážení. Riešte problémy Slovákov a prestaňte s tou nenávisťou voči opozícii.

9. Čaputovej každý mesiac pristane 15-tka na účte. Nehovoriac o tučnom repre. A čo za tieto peniaze od daňových poplatníkov robí?

10. Chodí s frajerom na výletíky, na festivaly, okopáva stromčeky a trepoce ukrajinskými vlajočkami. A teraz ide na "zaslúženú" dovolenku. Po ničnerobení ďalšie ničnerobenie.

11. Vlastne - Čaputová pre Slovensko predsa len niečo vykonala. Jej poradcovia zariadili, že mi zrušili Facebook. A ďalší jej poradcovia zariadili, aby mi súd zakázal veľkomožnú kritizovať.

12. To je jej celý výkon. Gratulujem. Pätnástka za to, že stalkuje opozičného poslanca, zarezáva referendá a vešia vysmiate fotečky vo svojich početných garderóbach.

13. A Heger to isté. Je predseda vlády, ktorá sa rozpadá v priamom prenose. Namiesto toho, aby pomáhal Slovákom, rieši mňa a Roberta Fica. Zbláznil sa?

14. To teraz vyťahuje našu kritiku amerických základní? To teraz vyťahuje, že sme aj s Robertom Ficom proti vojne?

15. No áno, sme! Chceme mier, chceme obhajovať slovenský národný záujem a nechceme tu cudzie armády. Rovnako ako väčšina Slovákov.

Začnite už konečne robiť to, za čo ste platení. Obaja.

Slovensko čelí bezprecedentnej kríze, tak sa konečne spamätajte a prestaňte s tou obsesiou Ficom a Blahom - na váš hejt už nikto nie je zvedavý."

Zdroj: TG Ľuboš Blaha

Roman Michelko: Matovič nie je proti mega korupcii, on je len proti tomu, keď kradnú druhí
Dôvody, kvôli ktorým sa neodporúča kamarátiť s Igorom Matovičom, ministrom financií a predsedom hnutia OĽaNO je podľa Romana Michelka niekoľko. "Matovič nie je proti mega korupcii, on je len proti tomu,keď kradnú druhí," myslí si politológ Roman... Čítať ďalej
07 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik