HLAS: Jediné riešenie v dnešnom marazme je určiť termín predčasných volieb
10 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Namiesto hier na reformy by vláda mala pracovať na reálnom zlepšení života ľudí na Slovensku, vyzýva snáď už po stýkrát na svojej oficiálnej stránke strana Hlas súčasnú Hegero-Matovičovú vládu. Hlasáci preto odporúčajú, aby vláda začala bezodkladne rokovať s opozíciu o termíne predčasných volieb.

Vláda si voči dôchodcom dodnes nesplnila ani základné úlohy

Už takmer rok čakáme, kedy začne vládna koalícia konečne riešiť zúfalú situáciu dôchodcov na Slovensku. Práve seniori sú tí, ktorí sa dodnes nedočkali od vlády skutočnej pomoci, upozorňuje opozičná mimoparlamentná strana.

Podľa strany pod vedením Petra Pellegriniho si Igor Matovič aj Eduard Heger z neznámych dôvodov vybrali dôchodcov za nepriateľov. Napriek vážnym varovaniam ekonómov, politikov i seniorov o znižujúcej sa životnej úrovni dôchodcov, nedokázali dodnes prijať žiadnu reálnu pomoc staršej generácii pri drastickom zdražovaní.

Juraj Krúpa prerazil dno! Pozrite na KOHO si trúfol
Juraj Krúpa, predseda Výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť a poslanec za hnutie OĽANO, ktorý sa dostal do parlamentu s počtom hlasov 1864 sa zúfalo pokúsil uraziť bývalého spolkového kancelára Nemeckej spolkovej republoky Gerharda Schrődera. Jeho... Čítať ďalej
08 | 08 | 2022 | Ivan Mihale

"Toto dnes považujeme za zásadnú a nesplnenú povinnosť vlády voči seniorom a až po jej splnení majú koaličné strany právo hovoriť o ďalších návrhoch," znie stanovisko.

Podľa hlasákov akýkoľvek ústavný návrh zákona v dnešnej politickej situácii nemá šancu prejsť bez podpory OĽaNO alebo Sme rodina.

V dnešnom marazme jediné riešenie

"Kým SaS nepresvedčí jednu z týchto dvoch strán, bude zbytočne robiť tlačové konferencie o ústavných zákonoch. Odporúčame preto končiacej vládnej koalícii, aby namiesto nepretržitých sporov a vzájomného obviňovania sa, začala bezodkladne rokovať s opozíciu o termíne predčasných volieb. Je to v dnešnom marazme jediné riešenie, ktoré môže Slovensku skutočne pomôcť," uzavrela strana Hlas.

Dôjde konečne aj na seniorov? SaS žiada nové pravidlá dôchodkov. TB sa nevyhla ani téme Matovič
Sulíkovcom došla trpezlivosť a na pondelok zvolali tlačovú besedu. Chcú nové pravidlá dôchodkov. Líder SaS Richard Sulík upozornil na to, že záväzok prijať ústavný zákon o dôchodkovom systéme je súčasťou programového vyhlásenia vlády. Minister... Čítať ďalej
08 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik