Predseda SNS: Potrebujeme silných starostov a primátorov - vás!
03 | 08 | 2022 I Eka Balašková

Hoci je horúce leto a mnohí si plnými dúškami užívajú ponuku letných aktivít, predseda Slovenskej národnej strany Andrej Danko sa veľmi intenzívne venuje príprave svojich spolustraníkov na komunálne voľby a voľby do VÚC. A vo svojom videu do tejto práce pozýva aj nás.

Ešte je čas

Danko vo svojom videu pripomína, aké je dôležité pôsobenie práve v komunálnej politike. "Mnohí z regiónov hovoríte, aby sme niečo robili. Aby sme to tu zmenili. Voľby rozhodujú o všetkom," upozorňuje Danko na komunálne voľby a vyslovene pozýva: "Poďte kandidovať za starostov, primátorov, za poslancov. My v SNS vytvárame rôzne koalície, aby sme Sulíka, Matoviča a Kollára zastavili."

Anton Hrnko: Buďme radi, že sa ČSFR rozdelila!
Anton Hrnko je známejší skôr, ako politik - zakladajúci člen SNS, kde kandidoval aj na post jej predsedu. Menej známe o ňom je, že pôvodne sa venoval histórii a ako historik aj pôsobil. A práve z pohľadu historika rozoberá udalosti, ktoré viedli k... Čítať ďalej
03 | 08 | 2022 | Eka Balašková

Je to aj v našich rukách

"Nie len voliť, ale aj byť volení prináleží vám. Naberte odvahu," povzbudzuje Danko občanov, "aby ste kandidovali v regiónoch. Najmä mladší ľudia. Vy rozhodujete o svojej budúcnosti to nenechávajte len tak. Matovič, Sulík a  Kollár ukazujú, že štát riadiť nevedia."

Zastaví ich vaša šikovnosť a angažovanosť

Andrej Danko tiež pripomína možnosť členstva vo volebnej komisii. "Kontaktujte naše štruktúry v okresoch,  na krajoch," radí Danko. "Potom prídu parlamentné voľby a verím, že títo traja definitívne skončia a nik im nebude chcieť pomáhať," uzatvára predseda SNS.

Belousovová: Kedysi bola diktatúra proletariátu. Čo tu máme dnes?
Anna Belousovová nikdy nebola z tých, čo by si v hodnotení politickej situácie dávali servítku pred ústa. Dnes si viac, ako kedykoľvek pred tým uvedomuje, že sa vystavuje možnosti perzekúcií, no ako na sociálnej sieti sama píše: "V tejto dobe mi... Čítať ďalej
03 | 08 | 2022 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu.

Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik