Europoslanec: Kam sa hrabe Putinovo Rusko...?
03 | 08 | 2022 I Eka Balašková

Rozčarovanie z fungovania práva v EÚ. Tak nejako sa dá popísať pocit chorvátskeho europoslanca, ktorý chcel v rámci EÚ založiť stranu. Prečo sa mu to nepodarilo, vysvetľuje vo videu na socíálnej sieti. 

Explozívny prejav

"Keď som pred dvoma rokmi kandidoval v eurovoľbách, veril som, že ma čaká vrchol demokracie a rešpektovania práv," otvára svoj prejav Mislav Kolakušić. Bývalého sudcu z Chorvátska často označujú za aktivistu za právny štát a bojovníka proti korupcii.V EP je tiež známy svojimi temperamentnými prejavmi. Tentokrát kritizoval skutočnosť, že ani po takmer roku sa jemu a jeho kolegom z deviatich štátov EÚ nepodarilo založiť stranu. 

Skôr protiputinovská strana v Rusku...? 

„Orgán pre európske politické strany v tomto procese vážne porušuje všetky nariadenia EÚ," konštatuje Kolakušić o volebnom systéme v EÚ. Ten je podľa neho určený pre úzky - progresívny politický kartel, ktorý podľa neho nemá nič spoločné s občanmi štátov EÚ. Problémom je podľa neho ako byrokracia, tak to, že jeho strana nemá správne - progresívne zameranie. 

Predseda SNS: Potrebujeme silných starostov a primátorov - vás!
Hoci je horúce leto a mnohí si plnými dúškami užívajú ponuku letných aktivít, predseda Slovenskej národnej strany Andrej Danko sa veľmi intenzívne venuje príprave svojich spolustraníkov na komunálne voľby a voľby do VÚC. A vo svojom videu do tejto... Čítať ďalej
03 | 08 | 2022 | Eka Balašková

"Zákon bol porušený desaťkrát! Po tom všetkom je jasné, že je jednoduchšie v putinovskom Rusku založiť protiputinovskú stranu, ako európsku stranu v EÚ," upozorňuje rozčarovaný Kolakušić.

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu.

Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik