Milan Uhrík: Slobodu slova je potrebné chrániť pred vládnymi šialencami
31 | 07 | 2022 I Gabriela Fedičová

Medzinárodný zatykač na Dannyho Kollára je podľa Milana Uhríka (Republika) celosvetová hanba. Polícia vydala medzinárodný zatykač na Daniela Bombicu, známeho pod prezývkou Danny Kollár dňa 28. júla 2022. K udalosti sa vyjadril aj europoslanec Milan Uhrík (Republika), ktorý je presvedčený, že slobodu slova je potrebné chrániť pred vládnymi šialencami.

„Keď som videl titulky, že slovenská polícia vydala medzinárodný zatykač, tak najprv som si pomyslel, že hľadajú snáď nejakého teroristu. Alebo nejakého skorumpovaného politika či tých oligarchov na úteku, ktorých stále nevedia dostať pred súd,“ reaguje Uhrík na sociálnej sieti.

„Ale nie. Hamranova ideopolícia vydala veľký medzinárodný zatykač na chlapa, ktorý natáča kritické a satirické videá z Anglicka. Ďalšie ukážkové politické prenasledovanie, ďalšia hanba a trapas pre celé Slovensko,“ myslí si europoslanec Uhrík.

Obsadenie Odesy by pre Ukrajincov znamenalo koniec hry
Ak prehrajú Odesu, Ukrajina bude v konflikte s Ruskom úplne porazená, tvrdí Murphy Donovan, plukovník rozviedky amerického letectva vo výslužbe. Donovan v článku pre American Thinker upozorňuje na význam Odesy, ktorý pretrváva už od čias... Čítať ďalej
31 | 07 | 2022 | Gabriela Fedičová

Zvrátené fungovanie demokracie

„Tak vláda sa tým babrákom rozpadá pod rukami, Slováci ich nenávidia kvôli neschopnosti a rekordnému zdražovaniu, a vládni papaláši namiesto sebareflexie vydávajú zatykače na kritikov do celého sveta. Toto je akože najväčší problém Slovenska? Dannyho satirické videá, v ktorých kritizuje neschopnú vládu a rôzne hlúpe pseudocelebrity?“ Pýta sa Uhrík.

„Iste, každý nemusí súhlasiť so všetkými Dannyho názormi. Ale o tom je predsa sloboda prejavu O práve povedať a vypočuť si názory, s ktorými sa človek stotožňuje. To predsa nie je na medzinárodný zatykač, britské vrtuľníky a policajné komandá v Londýne,“ dodáva.

„Tak zvrátene funguje demokracia len v hlave Mikulca a Hamrana, ktorí by najradšej strčili do basy už asi každého. Aj zatykač na Dannyho Kollara ukazuje, ako veľmi je potrebné chrániť slobodu slova pred vládnucimi šialencami. Lebo o chvíľu nebude možné kritizovať už vôbec,“ konštatuje v závere príspevku na sociálnej sieti.

Veronika Remišová chce bojovať proti hoaxom. Vyčlenila 200 tisíc Eur. Ľudia jej dali v komentároch nápad doslova vyžrať
„Denno-denne sme vystavení dezinformáciám, hoaxom a klamstvám nepriateľskej propagandy, ktorých cieľom je manipulovať verejnú mienku a vnášať do spoločnosti chaos,“ myslí si Veronika Remišová (Za ľudí), ministerka investícií, regionálneho rozvoja a... Čítať ďalej
30 | 07 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik