Belousovová sa pýta vlády: Kedy skončíte so selfíčkami a začnete pomáhať?
11 | 03 | 2022 I Diana Zaťková

Nie je utečenec ako utečenec. Upozorňuje na to vo svojom statuse na sociálnej sieti politička Anna Belousovová.

"Niektorí utekajú pešky, iní na drahých autách a cestu im uvoľňujú policajti, ktorí rozháňajú ľudí popri ceste ako drábi pred kočom pána veľkomožného. Je to smutné. Aj to je Ukrajina," píše národniarka.

Podľa Belousovovej vidno, že nešťastie ľudí nie vždy spája, skôr rozdeľuje. "A tak je to aj medzi bojovníkmi. Niekto sedí v bezpečí, posmrkáva, natáča videá, hecuje do boja a zbiera medaily za "odvahu". A potom sú tí, ktorí o vojne nenatáčajú videá, ale či chcú, či nie, sú uprostred bojov," je presvedčená politička.

Pomoc nekompetentných kompetentných

Tak je to podľa nej aj s pomocou utečencom. "Vládni predstavitelia a prezidentka si robia selfíčka s utečencami na hranici, a tým to pre nich končí. Dobrovoľníci, mestá a obce robia denno denne a márne čakajú na pomoc nekompetentných kompetentných," zamýšľa sa Belousovová.

Na hrane s Jaroslavom Naďom a Andrejom Dankom
Dňa 10. marca 2022 sa uskutočnila na pôde televízie JOJ horúca diskusia medzi ministrom obrany SR Jaroslavom Naďom a bývalým predsedom NR SR Andrejom Dankom. Odznela v politickej relácii Na hrane. Téma dňa Kľúčové témy relácie súviseli s... Čítať ďalej
11 | 03 | 2022 | Emanuel Orban

A pritom upozorňuje, že sa vraj na pomoc Ukrajine a utečencom idú minúť 2 miliardy eur! Podľa nej na úkor dôchodcov, zdravotníkov, proste naších ľudí.

Pre mocných je všetko len o peniazoch

"Len aby to s tou pomocou nedopadlo znovu tak ako s prostriedkami na boj s kovidom. Miliardy fuč a tisícky mŕtvych. Hlavne že sa niekto nabalil. Ako vidno, stále je to pre mocných len o peniazoch a vlastnom prospechu. Nezištne robia dobro len tí skutočne obyčajní ľudia," uzavrela Belousovová.

Svetoznáma ruská vodka mení meno i dodávateľa surovín! Lieh bude zo Slovenska
Legendárna vodka mení svoj názov! Producent sa rozhodol svetoznámu Stolichnayu či Stoličnú premenovať na Stoli. Volať sa teda bude rovnako ako samotný výrobca, informuje HN. Lotyšská Stoli Group, producent celého radu prémiových alkoholov, sa... Čítať ďalej
11 | 03 | 2022 | Diana Zaťková

Poznámka: Článok pochádza z oficiálneho legálneho zdroja a nevyjadruje stanovisko redakcie HD.

Nájdete nás naďalej aj a najmä tu: https://t.me/hlavnydennik