Po čom túži Dušan Cinkota?
07 | 03 | 2022 I Eka Balaskova

Dušan Cinkota aktuálne patrí medzi najviac obsadzovaných slovenských hercov. 

Napriek tomu mu čosi chýba - k spokojnosti v súkromí chýba jeden človek, píše Nový čas.

Kto mu to teda chýba?

Herec Dušan Cinkota (51) pre Nový čas prezradil, že manželka Zuzana (35) mu je veľkou oporou, no bol vy veľmi rád, keby ich rodinu navštívil bocian a k trojročnému Olegovi by pribudol mladší súrodenec.  „Ja mám nachystané druhé dieťa v podstate už dávno. Budem najšťastnejší, keď aj moja manželka sa bude cítiť na to, aby sme sa vybrali touto cestou, pretože mužovi je ľahko povedať, že jasné, chcem druhé dieťa. Ale viete, ja ho nosiť nebudem. Ja ho neporodím, ja nebudem stále tŕpnuť, že čo s ním je, takže ja si uvedomujem túto ľahšiu pozíciu a dúfam teda, že aj Zuzka teda príde na to, že jej pomôžem získať ten pocit, že obaja chceme druhé dieťa,“ prezradil herec svoj nesplnený sen.

Psychológ radí: Naša pomoc zmierni pocity bezmocnosti
Bezmocnosť. Hnev. Zlosť. Neistota. To všetko sú pocity, ktoré sú v situácii, v ktorej sme sa ocitli, normálne. Nie však nenávisť. Hoci zlo je veľmi blízko. Ako sa s tým celým vysporiadať, radí v SME psychológ Jozef Ďanovský. Svoje obavy... Čítať ďalej
07 | 03 | 2022 | Eka Balaskova

Dušan a peniaze

Mal k nim vždy zdravý vzťah. „Neprikladal som im takú váhu, ako by si niekto prial. Bol som s nimi vždy kamarát, to je asi najlepší vzťah,“ ozrejmil pre Nový Čas: „Beriem ich ako nutnosť života, boli sme kamaráti, nedovolil som však, aby mi v niečom diktovali, a preto som vedel zvládnuť aj ťažšie obdobia."

Rola boháča

Užíval si ju v seriáli Šťastní vs. Šťastní: „Raz za čas by to mal asi zažiť každý,“ zasmial sa. Cinkota svoju prácu miluje a darí sa mu v nej. „Teraz som sa začal chvíľu venovať divadlu, naozaj dúfam, že sa divadlá otvoria a aj naša premiéra dopadne dobre, dvakrát sa nám presunula o mesiac, čo je pre divadelných hercov niečo strašné, narábať s emóciami a nevedieť, čo bude zajtra a kedy hráme. Pripravujeme s Jankom Spišiakom Stíhači 2, knihu o hokejistoch... Prvá dopadla veľmi dobre, dúfam, že aj druhá dopadne dobre. Pripravujeme aj film Love 2 s Jakubom Kronerom, ktorý sa tiež posúval už niekoľkokrát. Ďalšie projekty ešte neviem, ale zatiaľ mi to stačí,“ dodal pracovne vyťažený Dušan.

Ekologická havária na Slatine. Nie je zďaleka prvá
Rieka Slatina, ktorá sa do Hrona vlieva pri Zvolene, je zase "zamorená". Za ostatné dni v nej plávali stovky uhynutých rýb, informuje portál tvnoviny.sk. Správali sa zvláštne Podľa svedkov sa ryby začali správať zvláštne. Vyplávali k povrchu... Čítať ďalej
06 | 03 | 2022 | Eka Balaskova

Nájdete nás naďalej aj a najmä tu: https://t.me/hlavnydennik