Keď je politológ zvedavý
07 | 03 | 2022 I Eka Balaskova

Aj RNDr Ján Baránek, politológ, o rusko-Ukrajinskom konflikte číta veľa. Nie, u žiadnych propagandistov. 

Ako píše na sociálnej sieti, má pár otázok.

Prečo nie hlavné mesto

Väčšinou platí, že "keď padne hlavné mesto, tak padá celá krajina". Prečo sa teda Rusi sústredili na Černobyl, Charkov, Poltavu? "Iba málo z vás tuší odpoveď a tí čo ju tušíte, buďte si vedomí, že ak ju napíšete, vystavujete sa hrozbe, že naše Ružové brigády na vás dajú TO!" Smeje sa politológ a uvádza dnešný príklad - Harabin a Blaha vraj chcú vojnu. "Blbci Nie Harabin a spol."

Ak máte známych, pýtajte sa!

Napríklad na to, prečo sa niekto nedostal humanitárnym koridorom von z mesta. "Opýtajte sa ho, kto ho vrátil, teda nepustil za hranice mesta." Radí Ján Baránek. No a tiež núka ďalšie otázky: "V akej vojne sa dopredu ohlasuje útok na vojenské závody? Prečo si Putin stále pravidelne telefonuje s Trumpom? Prečo momentálne prebieha skrytá "vojna" medzi spravodajskými službami Veľkej Británie a USA?

Ľuboš Blaha reaguje na OĽaNO: Chlapci, veď zívam!
Ľuboš Blaha je jedným z tých, na ktorých zajtra ráno poslanci Stančík a Čekovský podajú trestné oznámenie. Chceli tak urobiť dnes, no generálna prokuratúra dnes neúraduje. Osoby vystupujúce pod známymi menami Poslanec Kristián Čekovský (OĽaNO)... Čítať ďalej
07 | 03 | 2022 | Eka Balaskova

Poznámka: Článok pochádza z oficiálneho legálneho zdroja a nevyjadruje stanovisko redakcie HD. 

Nájdete nás naďalej aj a najmä tu: https://t.me/hlavnydennik