R. Michelko: Skorumpovaný minister Mikulec drží ochrannú ruku nad zločincami
20 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Veľmi stručne sa takto podľa Romana Michelka dá charakterizovať to, čo sa deje okolo kauzy Oblúk, vyšetrovateľky Diany Santusovej.

Politológ vo svojom videu okrem iného poukazuje aj na "ťažkú orwellovčinu.

O vyšetovateľoch a ich krytí

"Ich vulgárnosť a primitívnosť len dokresľujú ich krivé charaktery. Iste, v každom košiari sa nájdu aj čierne ovce, hrozné je, že počas dnešnej zločineckej vlády sú povyšované nad zákon a v najvyššom stupni ochrany. Čo je ešte horšie, dnes už niet najmenších pochybností, že nad zločincami z čurillovskej partie držia ochrannú ruku ako extrémne skorumpovaný minister vnútra Roman Mikulec, tak aj policajný prezident Štefan Hamran." Hovorí vo svojom videu R. Michelko.

O reforme M. Kolíkovej

Súdna mapa je ďalšia z tém, ktorej sa R. Michelko dotkol: "V konečnom dôsledku reformu potopili ľudia z obskúrnej straničky ZA ĽUDÍ. No a všetkému nasadil korunu megafarizej Juraj Šeliga, keď sa snažil z toho „vyklamať“. Takú spúšť, ktorú tým rozpútal, iste nečakal. Po dnešku už výkladové slovníky nemusia pri výraze zrada či pokrytectvo, prípade farizejstvo nič písať. Akékoľvek slová sú totiž zbytočné. Stačí tam dať fotografiu Juraja Šeligu a tým bude povedané všetko."

Mohol toto odkázať kolegom v politike pár dní pred medajlou?
Poslanec Ján Krošlák, ako bývalý tenista, presne vie, ako to v športe chodí. A keďže to vie, nedal si servítku pred ústa ani pred pár dňami, keď už svet vedel, že Slovensko "ide do boja" o medajlu. Na sociálnej sieti bývalý tenista svojim kolegom... Čítať ďalej
19 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

O blokáde hraníc 

Mnoho ľudí nechápalo, že protestujúci na hraniciach pustili práve americký konvoj smerujúci na cvičenie Saberstrike. A nechápe ani R. Michelko: "Väčšina nechce ani Smer, ani túto vládu a verí v tretiu silu, ktorá mala práve na tomto proteste vzniknúť. Nepodarilo sa. Nakoniec veľa ľudí pobúrilo, že po stiahnutí sa z Bratislavy išli kamionisti blokovať hraničné priechody, a pustili cez ne americké konvoje. Minister obrany Naď by z nich mal radosť. Toto teda naozaj nevyšlo..."

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.