Mohol toto odkázať kolegom v politike pár dní pred medajlou?
19 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Poslanec Ján Krošlák, ako bývalý tenista, presne vie, ako to v športe chodí. A keďže to vie, nedal si servítku pred ústa ani pred pár dňami, keď už svet vedel, že Slovensko "ide do boja" o medajlu. 

Na sociálnej sieti bývalý tenista svojim kolegom na ministerských stoličkách vytkol jednu vec.

Pandemické "hovadiny"

"Všetci naši politici v exekutíve, nie poslanci, ale ministri, nech ticho fandia a už fakt prestanú byť lyžiari alebo hokejisti." Netajil svoje znechutenie v deň, keď sme vyhrali hokejový zápas s USA: "Každý jeden nech si pozrie, ako na vláde hlasoval pri tých pandemických hovadinách, keď deti nemohli športovať, aj keď im nič nehrozilo."

Pretvárka

"Veľké štadióny boli prázdne a kluby plakali, pritom inde sa dalo fungovať pri určitých percentuálnych obmedzeniach. Fakt v klude fandite, držme palce, len sa netvárte, ze ste zrazu pro športovo pozitívni a neobliekajte si dresy."

Slovensko jasá, politici ďakujú, do Pekingu smerujú stovky gratulácií
Vyhrali sme 4:0! Máme bronz! Naša olympijská hokejová reprezentácia sa domov vracia s jedným z najcennejších kovov. Gratulujeme a ďakujeme! Podobnými príspevkami je od konca zápasu so Švédskom zaplavená sociálna sieť medzi Tatrami a Dunajom,... Čítať ďalej
19 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.