Ani choroba neotupila ostrý postoj Ľ. Blahu
20 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Ľuboš Blaha, podpredseda Smeru - SD a každodenný komentátor politických udalostí načas stíchol, čo vyvolávalo mnohé otázky jeho fanúšikov. Až dnes (20. 2.) sme sa dozvedeli, že príčinou jeho odmlčania je choroba, ktorej priebeh mu zabránil písať. Po niekoľkých dňoch však prišiel s ďalším statusom.

Blaha svojsky zareagoval na víťazstvo slovenských hokejistov a na pokrytectvo politikov a prezidentky Z. Čaputovej: „Škoda, že v takýchto historických chvíľach najvyšší ústavní činitelia trčali doma a nešli našich hokejistov podporiť. Hlavne, že si potom s nimi budú robiť doma piárové fotečky.

K. Farkašovský: Kde to, pre Boha, žijeme?
To je otázka, ktorú si v posledných minimálne dvoch rokoch kladieme asi viacerí, nie len novinár a politik Karol Farkašovský. "Spokojne si tu nažívame." konštatuje na úvod svojho príspevku. Ako v zapľuvanej krčme "Držte hubu a krok" – povedal... Čítať ďalej
20 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Keď sa mohla prezidentka Čaputová odtatáriť do emirátov a hrkútať s arabskými šejkami, prečo nemohla ísť na olympiádu podporiť slovenských športovcov? Ja viem - pokyn z USA znel jasne... Dúfam len, že po víťazstve nad Švédmi zase nevysvietila svoj palác do modro-žltej ako po zápase s USA.“

Týždenné udalosti v kocke

Z nedeľných relácií zamieril kritiku na ministersku spravodlivosti Máriu Kolíkovú, ktorá vystúpila v TA3 v relácii V politike. Podľa neho jej nedošlo, že by mala pre odmietnutú reformu súdnictva odstúpiť. „Nikto ju vo vláde nechce, vlastní ju považujú za zlodejku a ona sa ďalej domáha svojej stoličky a limuzínky,“ kritizuje Blaha.

Igora Matoviča za jeho výrok, že by mal predsedajúci NRSR Juraj Blanár „držať hubu a krok“ označil za gestapáčika z Trnavy, ktorý stráca nervy. Sulíkovi za jeho výrok, že Sme rodina je „nádor na krku“ navrhol, aby sa stal onkológom.

R. Michelko: Skorumpovaný minister Mikulec drží ochrannú ruku nad zločincami
Veľmi stručne sa takto podľa Romana Michelka dá charakterizovať to, čo sa deje okolo kauzy Oblúk, vyšetrovateľky Diany Santusovej. Politológ vo svojom videu okrem iného poukazuje aj na "ťažkú orwellovčinu. O vyšetovateľoch a ich krytí "Ich... Čítať ďalej
20 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Mikulec je hlava mafie

„Medzitým vyplávalo na povrch, že Mikulec je hlava mafie, ktorá chce podpaľovať autá policajtkám - a mimochodom, hlavnou obhajkyňou kanister-gangu z NAKA je prezidentka Čaputová. Nuž, každá mafia musí mať krstného otca, tá naša má krstnú mamu,“ hodnotí posledné udalosti Blaha.  

Nezabudol ani na ministerku V. Remišovú, ktorá zaslala generálnemu prokurátorovi nesprávny list s označenými chybami. „Dokázala v ňom napísať až tri vlastné slová, a tak sa týmto intelektuálnym megavýkonom chcela pochváliť - poslala mu to dočiarkané ako úplné teľa,“ hodnotí Blaha.  

Putin zachraňuje mier

Nevyhol sa ani geopolitike, kde USA chcú stoj-čo-stoj vyvolať vojnu s Ruskom. Podľa neho je prezident Vladimír Putin zjavne jediný, kto chce v Európe zachrániť mier.

Zdá sa, že podpredseda Blaha je opäť v plnej sile a pripravený hodnotiť politiku nasledujúcich dní.  

Redakcia HD želá skoré uzdravenie.

P. Pellegrini: Koalícia na čele s I. Matovičom nemá čo hovoriť o kultúre (VIDEO)
Peter Pellegrini, poslanec NRSR a predseda strany Hlas - SD na svojom FB profile sa vrátil k vystúpeniu ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO), ktorý v rámci rozpravy k odvolávaniu ministra vnútra Romana Mikulca odkázal okrem iného predsedajúcemu... Čítať ďalej
20 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.