P. Pellegrini: Koalícia na čele s I. Matovičom nemá čo hovoriť o kultúre (VIDEO)
20 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Peter Pellegrini, poslanec NRSR a predseda strany Hlas - SD na svojom FB profile sa vrátil k vystúpeniu ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO), ktorý v rámci rozpravy k odvolávaniu ministra vnútra Romana Mikulca odkázal okrem iného predsedajúcemu Jurajovi Blanárovi, aby držal „hubu“. Pellegrini považuje Matoviča za „otca parlamentnej NEkultúry“.

„Keď sa budú vládni poslanci najbližšie sťažovať na nevhodné správanie sa extrémistov v parlamente, nech si spomenú, kto toto pohŕdanie akoukoľvek kultúrou do politiky zaviedol. A nielen zaviedol, ale ho ďalej aktívne pestuje - rovnako ako ďalšie šírenie zla, nenávisti a rozvratu,“ napísal Pellegrini.

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.