Slovensko jasá, politici ďakujú, do Pekingu smerujú stovky gratulácií
19 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Vyhrali sme 4:0! Máme bronz! Naša olympijská hokejová reprezentácia sa domov vracia s jedným z najcennejších kovov. Gratulujeme a ďakujeme!

Podobnými príspevkami je od konca zápasu so Švédskom zaplavená sociálna sieť medzi Tatrami a Dunajom, Moravou a Uhom. Pripájajú sa aj politici.

Eduard Heger

"Úžasné, vyhrali sme bronz!" Prejavil svoju radosť zo športového úspechu premiér: "Ďakujeme chlapci, celé Slovensko sa raduje a oslavuje vďaka vám. Vybojovali ste pre nás bronzovú olympijskú medailu. Ste naši obrovskí hrdinovia. Gratulujem! Počas celej olympiády sme vám verili a fandili v každom zápase. Predvádzali ste skvelé výkony. Tešíme sa na vás doma na Slovensku!"

Ján Krošlák

Poslanec Krošlák na sociálnej sieti odkazuje na M. Šatana, ktorý sa nedávno vyjadril veľmi nádejne: "Miro, mal si pravdu, tito chlapci vas dali dole ale urcite sa tesis, ze tato generacia je uz vasa praca, uspech vasho nastupu medzi hokejovych funkcionarov a trenerov Gratulujem!"

Juraj Droba

Hoci priznáva, že na úspechu nemá žiaden podiel (tak, ako nik z nás, čo sme sedeli pri rádiách, televízoroch či viseli na internete), má z neho veľkú radosť: "ZÁREZ. Neskutočný úspech. Nemám na ňom žiadny podiel, ale extrémne sa z neho teším." 

Dnes je deň, kedy smiem
Som hokejový fanúšik. Teda - fanúšik slovenskej hokejovej reprezentácie. Nie, len keď sa "našim" darí, ale aj keď chodíme so "zvesenými nosmi", lebo naši prehrali. Ale o inom som chcela. Úsmevná spomienka z vlaku Piatkové neskoré popoludnie.... Čítať ďalej
16 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Janka Bittó Cigániková

"Obrovský úspech, gratulujem z celého srdca našim hokejistom. Celá tá cesta z kvalifikácie až k medailovému úspechu bola ako z filmu. Konečne nové zábery do slovenských hokejových archívov!" Teší sa poslankyňa za SaS a dodáva meno, o ktorom ešte budeme veľa počuť: "Myslím, že sa celý národ už nevie dočkať ďalšieho pokračovania kariéry zázračného Slafkovského!"

Boris Kollár

Obrovskú gratuláciu do Pekingu posiela aj predseda parlamentu: "Chlapci ďakujeme vám za úúúúúúúúúžasnú bronzovú medajlu a skvelú reprezentáciu nášho Slovenska! Podaril sa vám obrovský historický úspech! Zaslúžili ste si ho svojimi bojovnými výkonmi, ktorými ste nám robili obrovskú radosť!"

Slovensko prepisuje hokejové dejiny! A politici? Najprv bojkot, teraz hrdosť
Šport si zaslúži väčšiu podporu! Asi za všetkých to skonštatoval vo svojom statuse na sociálnej sieti historik a publicista Eduard Chmelár. Táto generácia sa navždy zapíše do sŕd "Ďakujeme za tú obrovskú húževnatosť a bojovnosť, za to maximálne... Čítať ďalej
19 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.